Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Perwoll kímélő mosószer van...

Perwoll kímélő mosószer van annyira hatékony, mint egy átlagos mosószer, mondjuk a Persil, vagy a Tomi?

Figyelt kérdés
Szagolgattam a Perwoll mosószereket, mindegyiknek nagyon jó illata van. Akik ezeket használják, mennyire elégedettek a hatékonyságukkal?
júl. 7. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen jól bevált.
júl. 7. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Hosszú ideig csak a fekete ruhákhoz használtam. Nem is tudtam, hogy van színesekhez, és fehérhez is. Aztán egyszer kipróbáltam egy kis kiszerelésű (20 mosás) Perwollt fehérekhez, és színesekhez is. Teljesen jónak bizonyult, azóta átálltam Perwollra. Amikor a Metróban leakciózzák a nagy kiszerelést, akkor veszek belőle, a garázsban meg eláll...
júl. 8. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:
nem, távolról sem. egyszer csak az volt itthon, gondoltam, nem baj, akkor azzal mosom. aztán nagyot néztem, mert egyáltalán nem tisztította ki a ruhákat. láthatóan tisztábbak a tomival. kisebb foltokról nem is beszélve, amit a tomi simán kiszed, a Perwoll-lal maradt.
júl. 16. 23:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, én is ezt tapasztalom, amit a 3-as. Megvettem egy flakonnal színes ruhákhoz, konkrét az edzős cuccok, zokni száradás után ugyanolyan “büdösek” lettek, mint mosás előtt. Pulcsikhoz ilyesmikhez majd elhasználom, de általános mosásra nekem nem jött be.

De legalább már értem a kímélő mosószer fogalmát :)

júl. 17. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:
alapvetően arra találták ki, hogy a bolyhosodó anyagokat kíméli, azokhoz jobb, mint ebből a szempontból, mint a többi, nem viseli meg a mosás annyira a holmikat. a tisztítás nem az erőssége ezek szerint. pedig hát a kötöttek is koszosak...
júl. 17. 14:32
 6/6 anonim ***** válasza:
A Perwoll mosószerek közül a piros flakonos a legjobb az összes közül.
júl. 20. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!