Szandál talpát belülről befota az akácfa (vagy valami hasonló) virága. Egész délelőtt akácfás közeláben játszottak. Sárga lett, sőt a gyerek talpa is. Hogyan tudnám kiszedni a szandál talpából? A Vanish nem segít.
Figyelt kérdés
júl. 6. 18:21
1/4 anonim válasza:
Valami folttisztítót érdemes megpróbálni. Régen hasonló esetben nekem a folttisztító szappan segített - nem ilyen virágnál hanem szeder meg faeper foltjával. Marhaepe szappan általában boldogul az ilyesmivel, csak ne legyen túl sok a víz, inkább habos legyen a szivacsod és azzal próbáld dörgölni kicsit. A sok víz tönkre teheti a szandált esetleg.
Vanish szappan vagy én jobban szeretem a DM denkmites szappanát. Ha nincs otthon akkor először próbáld meg sima mosószerrel, mosogatószerrel akár, hátha az is elég.
Néha pedig az alkohol az ami kiveszi a színt. Ha van otthon kézfertőtlenítőd még a covid-ból, akkor azzal meg lehet próbálni, hátha jobban oldja az alkohol a színanyagát. Meg persze az ablaktisztító is hasonló keverék, az is segíthet.
3/4 A kérdező kommentje:
Azért is írtam, mert nem voltam ott, csak valami hasonló volt.
júl. 10. 12:56
4/4 anonim válasza:
#2 Van egy akácnak is néha nevezett másik fa ami most virágzik, a párom ha jól emlékszem japán akácnak nevezte. Nem akácfa, nem is látszik annak, ezért is volt fura, hogy ennek nevezte, de most virágzik nagyon sok világos, enyhén sárgás apró szirmot hullatva a földre nagyon sok helyen utak mentén, parkokban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!