Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Melyik álló porszívó vált be?

Melyik álló porszívó vált be?

Figyelt kérdés
Melyik az az álló porszívó ami nektek bevállt, több évig bírja, és nem kerül 200 ezerbe?

jún. 13. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi az elvárásod. Hamar megtelik, hamar lemerül. Én macska és kályha (fatüzelésű) miatt vettem. Az ilyen kis piszkokat összeszedi, nem kell kergetni lapáttal. A rövidszőrű lábtörlőből jobban kiszedi a kutyaszőrt, mint bármi. Egy 14 voltos Bosch van nekem, 38000 körül volt. 3 éve használom. Az aksi kevésbé bírja. Használtam már csoda Dysont, hát... Nem éreztem a rendkívüli különbséget. Igaz azt nem lemerülésig toltam.
jún. 13. 16:14
 2/2 anonim ***** válasza:
51%
Nekem a dyson nagyon bevált, de gondolkodom egy olcsóbb álló porszívón második porszívónak. De én dysonra a hagyományos vezetekes porszivóról váltottam. Hát, ott valóban ég és föld a különbség a szívohatásban. Az egyik shőnyegemet a dyson mentette meg, mert a régi porszívóval alig bírtam rendesen kiporszívózni, es már azon gondolkodtam, hogy inkább lecserélem. Azota ugy döntöttem, hogy hagyományos vezetekes porszivót soha többet.
jún. 14. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!