Melyik álló porszívó vált be?
Figyelt kérdés
Melyik az az álló porszívó ami nektek bevállt, több évig bírja, és nem kerül 200 ezerbe?jún. 13. 15:33
1/2 anonim válasza:
Attól függ, mi az elvárásod. Hamar megtelik, hamar lemerül. Én macska és kályha (fatüzelésű) miatt vettem. Az ilyen kis piszkokat összeszedi, nem kell kergetni lapáttal. A rövidszőrű lábtörlőből jobban kiszedi a kutyaszőrt, mint bármi. Egy 14 voltos Bosch van nekem, 38000 körül volt. 3 éve használom. Az aksi kevésbé bírja. Használtam már csoda Dysont, hát... Nem éreztem a rendkívüli különbséget. Igaz azt nem lemerülésig toltam.
2/2 anonim válasza:
Nekem a dyson nagyon bevált, de gondolkodom egy olcsóbb álló porszívón második porszívónak. De én dysonra a hagyományos vezetekes porszivóról váltottam. Hát, ott valóban ég és föld a különbség a szívohatásban. Az egyik shőnyegemet a dyson mentette meg, mert a régi porszívóval alig bírtam rendesen kiporszívózni, es már azon gondolkodtam, hogy inkább lecserélem. Azota ugy döntöttem, hogy hagyományos vezetekes porszivót soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!