Büdös mosógéppel mit lehet tenni?
Komolyan mondom ki vagyok már tőle akadva. Felültöltős AEG.
Télen kezdődött a história. Vettünk a Müllerben egy (elsőre jónak tűnő) nagy dobozos saját márkás por mosószert. Egy idő után azt vettük észre rohadt büdös a mosógép.
Vettem állandóan bele tisztítót, eceteztem, szűrőt takarítottam, szódabikarbóna, 90 fok, triso, perszoda.. cseréltem öblítőt.. stb stb.. mindent próbáltam még egyszer ki is hypoztam, meg átmostam nagy kefével a doboz, de a szag csak visszajött..
Elfogyott a mosószer (addig amúgy arra nem gyanakodtunk mert előtte is használtunk már por mosószert… pl lenort meg persilt, és sosem volt gond) vetünk kapszulás arielt és megszűnt a szag. Megörültünk, akkor lehet csak szar volt az a Mülleres sajátmárkás.. szuper.
Szóval, sima kapszulás Ariel vagy persil mosószerrel minden okés volt, de én viszketek a kapszulástól így vettünk egy folyékony antiallergén mosószert a dm-ben, erre megint mintha elkezdett volna bűzleni a gép..
Jó.. mondtam a férjemnek akkor térjünk vissza a persilhez, azzal sose volt baj, (az Arielnek én utálom azt az émelyítő szagát, szóval ezért inkább persilt szoktunk..) szóval vettem egy jó nagy vagy 6 kilós por persilt erre megint DÖGSZAGÚ LETT A MOSÓGÉP.
De még egyszer mondom.. a Mülleres por mosószer előtt nem volt baj a többi por mosószerrel.
A gépet mindig szellőztetjük. Ismerjük a fajtáját, kb 15 éve van felültöltős gépünk (előtte is AEG volt csak egy régebbi kivitel) és sosem volt ilyesmi baj. (Sajnos nem fér be más a fürdőbe szóval hiába lenne jobb az elöltöltős, esélytelen)
Mi a fenét csináljak vele? Mivel bombázzam meg?
Lehetséges hogy lerakódott valami az aljára? Esetleg az a szar mosószer amivel elkezdődött a kálvária?
“Az lehet még, hogy a leszivattyúzásnál nem megy le tökéletesen a szennylé, hanem benne rohad folyamatosan ...”
Ezzel mit lehet tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!