Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Takarítónők, mennyiért takarít...

Takarítónők, mennyiért takarítanátok egy 10nm-es fürdőt tetőtől talpig Budapesten? (zuhanyzó, csempe, wc, mosdó, portörlés, felmosás, szőnyegek kirázása)

Figyelt kérdés
Utálok fürdőt takarítani és nincs is időm normálisan megcsinálni. Szeretnék találni valakit de kíváncsi vagyok hogy kb mennyibe kerülne havi kettőször megcsináltatni.
2024. jún. 11. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet mivel ilyen kis területet kell takarítani nem találsz senkit.
2024. jún. 11. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:

1. ÓRABÉR. Ha csak zsebbe fizeted, akkor is óránként 2000 körüli.

2. Egy ilyen alapos, nem mindennapos takarítás nagytakarításnak számít (koszosabb lesz 2 hét alatt, mint kétnaponta). Magasabb az óradíja. Nem lesz kész 4-5 óránál hamarabb. Megállapodhatsz teljesítménybérben, (alkalmanként 10 ezer pl), akkor talán gyorsabban dolgozik, de ellenőrizni kell.

3. PLUSZ: Kellenek hozzá SZERSZÁMOK (ez csak-csak, egyszeri beruházás) és VEGYSZEREK (nem olcsók, számíthatsz rá, hogy minden alkalommal mind el fog fogyni). Ha te szerzed be, neked macera. Ha rábízod, hmmmm ....

Mindennel együtt ez már 15 ezer fölött van alkalmanként. És nem biztos, hogy tolakodni fognak a jelentkezők.

2024. jún. 11. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
#3: annyival egészítteném ki, hogy milyen jelentkezők fognak tolakodni…
2024. jún. 11. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy fürdőt nem fog bevállalni normál takker. Nem éri meg odabumliznia. Az első alkalom lehet lenne 2-3 órás meló, ami még oké, de utána egy óra alatt letudható a kétheti szintentartás, ami órabérben egyszerűen nem kifizetődő (Budapesten most kb. 2500 forinttól kezdődik valamirevaló takarítónál). Azt eltudom képzelni, hogy esetleg egyösszegű megállapodás szülessen, pl. 8 ezer/alkalom, de így sem lesz egyszerű találni valakit.
2024. jún. 12. 00:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen eddig csak egy céget találtam ami havonta 1 alkalom 15. Havi 2 alkalom 13, akkor ezek tényleg reális árak. Köszi a válaszokat !!
2024. jún. 12. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Teljesen változó. Én több helyen takarítok (nem magánszemélynél), ahová heti 1x kell mennem 7-8 órában, arra alkalmanként 15 ezret kapok. A másiknál heti 2x2 óra: havi 120 ezer (ami 7500 ft-os órabérre jön ki...).

Egy fürdőtakarítást én inkább kihagynék, ilyesmit csak akkor csinálnék, ha épp nem lenne mit ennem.

2024. jún. 12. 16:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem köszi:) Írtam neked üzit
2024. jún. 13. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!