Könyvesek! Akiknek ENNYI könyvük van (alább), és egyik sincs üvegvitrin mögött (csupán polcokon pihennek), azok hogyan takarítják e tetemes mennyiséget, hogy X időután ne legyen egyik sem poros?
Sehogy,10 évente festés, akkor van letakarítva,de már rohadtul idegesítenek.
Eladnám 90 százalékát könyvespolcostól.
Nyilván sehogy,ha még van é gyerek is mellé,munkahely, plusz háztartás.
1. voltam.
Tollseprűsök: ez a metódus (valamelyest) elégséges/megfelelő? Nem marad rajtuk por (vagy legalábbis nem sok marad)?
Négyes: ilyen alkalmakkor azt hogyan oldod meg, hogy az oromszegés és a hosszmetszés között a fej/könyvtest is pormentessé váljon? (Vagy minél több por eltűnjön onnan, ha nem is teljesen?) Ott gyűlik csak igazán a sok por! 🙂 Egyben takarítás szempontjából az a legmacerásabb.
Helyes! Örülök Neked! 😉
Abban tudsz segíteni, hogy ezt a részben elhúzható üveget hogyan kell elképzelni? (A másik variáns sima ügy.) Esetleg internetről tudnál linkelni fényképeket melyek ilyen üveg-vitrineket mutatnak?
#8 Az elhúzható üveget úgy kell elképzelni, hogy a polc aljára és tetejére utólag fa vezetősinek vannak felcsavarozva vagy ragasztva.
A vezetősinekben 2db 4mm szélességű horony van egymás mellett. Az alsó vezetősinnél a mélység 4mm,a felsőnél 9mm.
2db 3mm vastagságú üveglap tud ezekben csúszni, 5-8cm átfedést érdemes hagyni.
Az üvegek behelyezése úgy történik, hogy először a felső sínbe felfelé nyomjuk az üveget, majd beleengedjük az alsó sínbe. A fa sineket én asztalossal csináltattam, ezeket bepácoltam és felcsavaroztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!