2-3 naponta: felporszívózok,
hetente: felmosás, szinterek, pórtörlés
Havonta: bejárati ajtó lemosása, mindig felveri rá az eső a koszt
fél évente: ablak pucolás, ablak keretekkel
évente: redőnyök mosása.
* magasfényű és matt mdf felületeken, ha újjlenyomatot látok, megyek és törlöm le ablakpucolóval és mikroszálas kendővel.
Össze pakolni soha nem kell, mert mindennek meg van a helye, és oda vissza kell tenni használat után, ez nem választható opció. Értelem szerűen koszos edények elöblítés után mosogató gépbe, akinél megtelik az el is indítja. Koszos ruha a szennyes kosárba.
Falakat nem szabad taperolni, a lámpakapcsolásakor a kapcsolót kell megnyomni, nem neki esni közben a falnak. Ajtókat kizárólag a kilinccsel nyitjuk csukjuk.
Minimális porfogó felületek vannak, az egyedi beépített bútorok miatt. Az egészházat végig törölgetni kb 5 perc.
Igazából állandóan rend és tisztaság van.
Ahogy a 3mas.
Konyhában extra igénybevétel azt heti párszor felmosásostul teljes takarítás.
Kád, mosdo kb 2 havonta. Porszivo, felmosas havonta
"Robotporszívó megy minden este vagy, ha nem vagyok itthon napközben is. Hetente porszívózok ..."
Akkor mire jó a robotporszívó?...
Nálunk Annyi a házimunka amennyi heti 5x 45 percbe belefér amíg megy a híradó:)
Ezalatt 1 adott helyiséget simán kompletten kitakarítunk én is, amikor én vagyok a soros, és a férjem is amikor ő. 2 szoba, 1 fürdő és 1 konyha van. péntekre pedig marad a felsöprés és felmosás mindenhol. Hétvégére csak a mosás marad. De az csak pár gomb, aztán 1,5 óra múlva 5 perc teregetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!