Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Lakásotok/házatok takarítása...

Lakásotok/házatok takarítása kapcsán melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
Egy takarító (a legtöbb esetben feketén), aki mindig ugyanakkor jön, viszont csak az alap takarítást csinálja meg, vagy egy vállalkozás/cég, aki nem garantálja, hogy mindig ugyanzok az emberek mennek, viszont az egész házat kitakarítják, mindig ugyanazt a minőséget fogja az ügyfél kapni, természetesen drágábban.
2024. máj. 19. 20:17
 1/3 anonim válasza:
44%
Egy takarítót. Illetve mellette nagyon tudom ajánlani a robotporszívót és felmosót. Nagyon meg tudja könnyíteni az ember életét!
2024. máj. 19. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:
A vallalkozast / ceget!
2024. máj. 19. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket sem. Volt idő amikor jó lett volna ha más takarít helyettünk, de kellemetlen lett volna bárkit is beengedni, még azt sem szerettem ha anyósom segített a takarításban, pedig őt imádom.

Inkább a takarítás mennyisége csökkent, ennyit bírunk/akarunk vele foglalkozni és kész. De ha betegség miatt muszáj lenne akkor inkább ugyanaz az ember jöjjön és esetenként megfizetném, hogy többet takarítson, pl. nagytakarítást csináljon. Az egyetem alatt én is takarítottam így egy családnál, azzal nem volt semmi gond.

2024. máj. 19. 23:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!