SÜRGŐS! Befőttes üvegekben le lehet fagyasztani dolgokat?
Figyelt kérdés
Tehát olyanokra gondolok, amiben előzőleg pl. vmi savanyúság volt, vagy olajbogyó stb......tehát használhatom esetleg ezeket arra, h lefagyasszak bennük vmit, nem repednek szét a fagyasztás hatására??
Köszönöm a válaszokat!!! :)))
2010. okt. 27. 21:11
1/12 anonim válasza:
Szerintem szétreped. Miért nem zacskózod inkább?
2/12 anonim válasza:
szétreped, ne tedd a fagyasztóba
3/12 anonim válasza:
Ha nem csurig töltöd, akkor fagyaszthatsz benne. Viszont rengeteg helyet foglal az edény, illetve kerek keresztmetszetü miatt csak nagy veszteséggel tudod bepakolni a fagyasztót.
4/12 A kérdező kommentje:
Hmm a hely nem lenne gond, mert meglehetősen nagy a fagyasztó, de ha szétreped, akkor úgy persze nincs értelme...
2010. okt. 27. 21:31
5/12 anonim válasza:
Dehogy reped szét!!! Atya isten!!! Én mindig befőttes üvegbe fagyasztok mindent! Ha még nem fagyasztottatok soha befőttes üvegben, akkor miért írtok hülyeséget?!
6/12 A kérdező kommentje:
Oks, köszönöm!! Igazából ilyen válaszra gondoltam, h akinek esetleg van már tapasztalata ilyen téren, tehát ki is próbálta. :)Igazából azért gondoltam erre, mert egy csomó ilyen üveg összegyűlik mindig, és valahogy sajnálom kidobni, mert mégiscsak üveg (kár, h ezeket pl. nem lehet visszaváltani, mint egyes italos/szörpös üvegeket), viszont erre a célra pont jók lennének. :)
2010. okt. 27. 23:09
7/12 anonim válasza:
Azért irtam, mert nekem szétrepedt. :-)
8/12 anonim válasza:
Mi csináltunk házi májast, nem töltöttük bélbe hanem üvegbe téve lefagyasztottam, egy sem reped el.
9/12 anonim válasza:
Valószinű repedt, vagy sérült lehetett az üvegem, mert utána nem próbálkoztam vele.
10/12 anonim válasza:
A lefagyasztott cuccos kitágul fagyás közben. Ha annyival kevesebbet teszel bele, hogy megfagyva is beleférjen, akkor nem reped szét. HA csurdultig rakod, akkor szétrepeszti a megfagyott cuccos.
Tehát: igen, lehet, de ne tedd tele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!