Kinek hány féle tisztítószer található az otthonában?
Igazából elgondolkoztatott a drogériák, egyéb üzletek áruválasztéka, sokszor a bőség zavarával találja szembe magát az ember. Mindenre külön tisztítószert ajánlanak. (Wc, padló, csempe, konyha, mikró, hűtő, stb., stb...) Szerintetek tényleg szükség van ennyi mindenre, vagy ez csak marketing fogás?
Köszönöm a válaszokat.
nekem van lamináltpadlóra való felmosóm
vízkőoldóm
domestos
mosogatószer
hipó
ablakmosó
súrolókrém
hideg zsíroldó
persze, sokmindenre jó az ecet, használom is
és még egy csomó, amit elfelejtettem.
nagy részük marketingfogás, én sem veszek meg minden hülyeséget, max 1x kipróbálom, ha valaki ajánlja, nem a reklámok alapján döntök, mivel egyet sem nézek meg TV hiányában :D
ecet
hipó
mosogatószer
mosószer
ja most vettem szagos általános tisztítót...
- konyhában cillit bang (nemtudom, nekem nem nagyon vált be, de jobb mint a semmi )
- domestos / flóraszept: fürdőszoba, csempe, wc, felmosás, én ezt szeretem a legjobban.
- szobákba laminált padlótisztito
- ablakra clin
- konyhaszekrényre jar
- valami noname kárpittisztito hab, 1-2 havonta lefujom fele a kanapékat, aztán kiporszivozom, mert dohányzunk.
- butorokra pronto spray
van itthon hipó is, néha azzal mosok fel, meg biomagic kő, ami tényleg nagyon hasznos, és jó, csak nekem kicsit macera, viszont marhajó az illata.
na meg mikor mi, sajnos én folyton bedőlök a reklámoknak, de ezek vannak általában.
Jelenleg:
Domesztosz, havi 1 elég szokott lenni
mosogató szer+mosogatógépbe való tabletta (ha ez is ide számít)
Szavó penész írtó, ebből csak évente veszek egy flakont.
Úgy fél évente 1x vizkőtelenítem a kádat, tehát fél évente egyszer veszek ilyen lötyit, ez fél évig kitart a csapokhoz is.
Ennyi, több szemetet nem vagyok hajlandó tárolni itthon.
Sok mindenre ecetet használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!