Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Kinek hány féle tisztítószer...

Kinek hány féle tisztítószer található az otthonában?

Figyelt kérdés

Igazából elgondolkoztatott a drogériák, egyéb üzletek áruválasztéka, sokszor a bőség zavarával találja szembe magát az ember. Mindenre külön tisztítószert ajánlanak. (Wc, padló, csempe, konyha, mikró, hűtő, stb., stb...) Szerintetek tényleg szükség van ennyi mindenre, vagy ez csak marketing fogás?

Köszönöm a válaszokat.

2010. okt. 27. 13:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%

Használok:

Vízkőoldót (Cillit banget általában)

Hideg zsíroldót (konyhában jó ha van)

WC tisztítót (legolcsóbb Aldis...)

Felmosásnál, csempemosásnál pedig domestos-t és valami nagyon olcsó tusfürdőt teszek a vízbe.

Köbö ennyi :)

2010. okt. 27. 13:47
 2/18 anonim ***** válasza:
56%

Én több félét használok,de sok termék több mindenre jó.

Ami nálam található:

-Domestos(felmosáshoz is ezt használom,konyhapult tisztításhoz is)

-Floraszept

-vízkőoldó(Cillit)

-wc tisztító/vízkőoldó(Duck)

-hideg zsíroldó (coop)

2010. okt. 27. 14:02
 3/18 anonim ***** válasza:
56%
Nekem sajátmárkás fertőtlenítő (mint a domestos, csak féláron), vízkőoldó (cillit), sósav (WC-be), hideg zsíroldó (well-done), ablaktisztító (aldis vagy corás sajátmárkás), mosogatószer (tescos), lefolyótisztító (vix) van itthon.
2010. okt. 27. 14:21
 4/18 anonim ***** válasza:
78%

Nekem ezek vannak:

Domestos (kádra, csempére)

Wc tisztító (Bref)

ecet (vízkőoldó, öblítő)

ablaktisztító (Clin)

mosogatószer (Jar, ezzel takarítom a konyhát is, pult, szekrény, csempe, felmosás...)

bútorápoló (változó, itt még nem találtam meg, melyik a kedvenc, bútorokra, ajtókra, zongorára használom)

Sok mindent viszont csak forró vízzel vagy samponnal takarítok. Szerintem is felesleges mindenre külön erős vegyszereket venni.

2010. okt. 27. 14:37
 5/18 anonim válasza:

Én nem szeretem a tisztítószereket a szívbetegségem miatt meg nem is nagyon vehetném használatukat igénybe, de hát muszáj.

Emlékszem régen szinte csak hypót és hagyományos(zacskós ultrát) és azt a piros flakonos ablaktisztítót (200-250ml) lehetett kapni, és mégis minden tökéletes volt az otthonunkban :) én még ma is használok régi hagyományos zacskós por ultra dermet felmosáshoz, egy kevéske kell csak belőle és nagyon jó ereje van.

-(well-done) kerámialapra való tűzhelytisztítót,

- w5 ablak tisztítót és

- w5 vízkőoldót és még rengetek w5 tisztítószer van ami nekem nagyon bevált (Lidl a forgalmazója)

- mosogatásra viszont nem tudok mást használni csak is hypoallérgén folyékony ultra mosogatót, minden más kiüti a kezem és hámlik tőle a bőröm.

2010. okt. 27. 14:38
 6/18 anonim válasza:
23%

Én nem szeretem a tisztítószereket a szívbetegségem miatt meg nem is nagyon vehetném használatukat igénybe, de hát muszáj.

Emlékszem régen szinte csak hypót és hagyományos(zacskós ultrát) és azt a piros flakonos ablaktisztítót (200-250ml) lehetett kapni, és mégis minden tökéletes volt az otthonunkban :) én még ma is használok régi hagyományos zacskós por ultra dermet felmosáshoz, egy kevéske kell csak belőle és nagyon jó ereje van.

-(well-done) kerámialapra való tűzhelytisztítót,

- w5 ablak tisztítót és

- w5 vízkőoldót és még rengetek w5 tisztítószer van ami nekem nagyon bevált (Lidl a forgalmazója)

- mosogatásra viszont nem tudok mást használni csak is hypoallérgén folyékony ultra mosogatót, minden más kiüti a kezem és hámlik tőle a bőröm. 24/l

2010. okt. 27. 14:39
 7/18 anonim ***** válasza:

Domestos

Ajax általános tisztítószer

Bref wc tisztító

Jar mosogatószer

Cif súroló

Cif ablaktisztító

Ajax Kitchen(zsíroldós konyhai tisztító,ezzel szoktam a csempét is tisztítani a konyhában)

Ajax Multi-Actions(ez is egy pumpás tisztító nagyon sok mindenre használom)

W5 fürdőszobai tisztítószer

Bútorápoló

25/N

2010. okt. 27. 14:52
 8/18 anonim válasza:

ablaktisztító- Clin

Flóraszept-ezt a fürdőszobában,WC-hez,konyhában is

Ajax Floral-felmosáshoz

Cif súroló

Mr Proper fürdőszobai tisztító-szuper!

Ajax-fürdőszobai,vízkőoldós

Welldone hidegzsíroldó

Ennyi. :)

2010. okt. 27. 14:57
 9/18 anonim ***** válasza:

Flóraszept- fehérítéshez, felmosáshoz, fertőtlenítéshez, wc-hez

W5 vízkőoldó

W5 ablaktisztító

Jar v. Pur mosogatószer

well-done hidegzsíroldó

w5 higikendő

cif folyékony súroló

Pronto a bútorokhoz

wanish szőnyeg és kárpittisztító sampon

2010. okt. 27. 15:17
 10/18 anonim ***** válasza:
Nálunk a van Domestos, általános tisztítószer (jó felmosáshoz és csempére, kádra is), külön wc-tisztító, hideg zsíroldó, vízkőoldó és penészirtó is. Ennyi elég is a háztartásba.
2010. okt. 27. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!