Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy betétdíjas lesz a műanyagpalack?

Figyelt kérdés
[link]

2024. márc. 19. 15:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
18%

Akkor viszont nem értem, miért baj bedobni a kocsiba, ha már eleve mész. Én is faluban élek, hetente megyünk boltba. Nem látom a problémát.

2024. márc. 20. 15:47
 12/21 anonim ***** válasza:
79%

11.... le lett írva világosan.

Az a probléma, hogy az élet nem olyan mint ahogy a nagyokosok kitalálják és leírják ott fent budapesten.

Sor lesz az automatánál, mert a kukabúvár az előző heti termést pakolja bele. Persze az megtelik és én már nem fogom tudni beletenni. Menjek, keressek másik automatát, az meg hibás lesz, a harmadiknál meg azok állnak sorba akik ugyanazt a menetrendet járták végig mint én. Úgyhogy majd hozom viszem a nem kis méretű szemetet a kocsiban, teszem bele a kilométereket és a második kör után beb..om a kazánba zsákostul. Azt amit eddig elvittek és újrahasznosítottak. Nesze neked környezetvédelem. És persze megint a vidéki embert szivatja, megint a mi zsebünkből veszi ki a pénzt.

Postával, bankfiókokkal, atm-ekkel ugyanez van. Bezárták, lekapcsolták, megszüntették. Most minden héten másik postát van és minden héten máshova dobálja be a leveleket. Már úgy vagyunk mint régen a lutra albummal, megyünk cserélgetni a leveleket, keressük hogy kihez kinek a postáját dobták be.

2024. márc. 20. 16:12
 13/21 anonim ***** válasza:
24%

De miért járod a köröket, miért nem próbálod újra legközelebb? Állítólag darálósok szóval annyira nem fognak hamar betelni, főleg kisebb forgalmú vidéki boltokban.

Amúgy nálunk nem szünt meg a szelektív elszállítás azóta, szóval nem értem miért a kazánba kéne rakni.

2024. márc. 20. 16:20
 14/21 anonim ***** válasza:
30%

"Sor lesz az automatánál, mert a kukabúvár az előző heti termést pakolja bele. Persze az megtelik és én már nem fogom tudni beletenni."

Mik lesznek a jövő heti nyertes számok? Ötöslottón mondjuk.

2024. márc. 20. 16:23
 15/21 anonim ***** válasza:
18%

"Azt amit eddig elvittek és újrahasznosítottak."

A szállítójármű sem mindig pont előtted telt meg, nem?

2024. márc. 20. 16:26
 16/21 anonim ***** válasza:
12%
Amúgy nálunk nem szünt meg a szelektív elszállítás azóta, szóval nem értem miért a kazánba kéne rakni. - Persze, nem szűnik meg a szelektív elszállítás, csak akkor duplán fizetsz. Fizetsz a betétdíjért is meg fizetsz a szelektív elszállításért is. (Nálunk a szelektív hulladékgyűjtő zsákokat darabra kell venni, egyet sem adnak az alap szolgáltatás részeként.)
2024. márc. 20. 16:30
 17/21 Salx Narval ***** válasza:
69%
Én biztos, hogy nem gyűjtögetem, cipelgetem az üvegeket és a palackokat sehová. Max nem veszek betétdíjas terméket beszerzem amire szükségem van más módon a többi hulladék pedig megy a szelektívbe mint eddig, nálunk szerencsére korrekt módon szállítják a kiosztott kukákban. Ellene nem vagyok dolognak csak nekem egyszerűbb otthon szelektálnom.
2024. márc. 21. 05:45
 18/21 anonim ***** válasza:

Én is magam veszem a szelektíves zsákokat. Ha ez az összeg fájna akkor amúgy se üdítőkre szórnám a kevés pénzem… tényleg nem értem a felháborodást hogy miért nem lesznek jók ezek az automaták (már ha majd valaha lehet kapni bele való flakont)

2024. márc. 21. 06:53
 19/21 anonim ***** válasza:
37%
Ja, és az otthoni szelektívbe nyilván nem csak a flakon megy, szóval nem értem miért baj hogy azt fizetni kell, nem függ ettől.
2024. márc. 21. 06:54
 20/21 anonim ***** válasza:
73%

"De miért járod a köröket, miért nem próbálod újra legközelebb?"

"tényleg nem értem a felháborodást"

Ok, én feladom. :D

2024. márc. 21. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!