Mit szóltok ahhoz, hogy betétdíjas lesz a műanyagpalack?
Akkor viszont nem értem, miért baj bedobni a kocsiba, ha már eleve mész. Én is faluban élek, hetente megyünk boltba. Nem látom a problémát.
11.... le lett írva világosan.
Az a probléma, hogy az élet nem olyan mint ahogy a nagyokosok kitalálják és leírják ott fent budapesten.
Sor lesz az automatánál, mert a kukabúvár az előző heti termést pakolja bele. Persze az megtelik és én már nem fogom tudni beletenni. Menjek, keressek másik automatát, az meg hibás lesz, a harmadiknál meg azok állnak sorba akik ugyanazt a menetrendet járták végig mint én. Úgyhogy majd hozom viszem a nem kis méretű szemetet a kocsiban, teszem bele a kilométereket és a második kör után beb..om a kazánba zsákostul. Azt amit eddig elvittek és újrahasznosítottak. Nesze neked környezetvédelem. És persze megint a vidéki embert szivatja, megint a mi zsebünkből veszi ki a pénzt.
Postával, bankfiókokkal, atm-ekkel ugyanez van. Bezárták, lekapcsolták, megszüntették. Most minden héten másik postát van és minden héten máshova dobálja be a leveleket. Már úgy vagyunk mint régen a lutra albummal, megyünk cserélgetni a leveleket, keressük hogy kihez kinek a postáját dobták be.
De miért járod a köröket, miért nem próbálod újra legközelebb? Állítólag darálósok szóval annyira nem fognak hamar betelni, főleg kisebb forgalmú vidéki boltokban.
Amúgy nálunk nem szünt meg a szelektív elszállítás azóta, szóval nem értem miért a kazánba kéne rakni.
"Sor lesz az automatánál, mert a kukabúvár az előző heti termést pakolja bele. Persze az megtelik és én már nem fogom tudni beletenni."
Mik lesznek a jövő heti nyertes számok? Ötöslottón mondjuk.
"Azt amit eddig elvittek és újrahasznosítottak."
A szállítójármű sem mindig pont előtted telt meg, nem?
Én is magam veszem a szelektíves zsákokat. Ha ez az összeg fájna akkor amúgy se üdítőkre szórnám a kevés pénzem… tényleg nem értem a felháborodást hogy miért nem lesznek jók ezek az automaták (már ha majd valaha lehet kapni bele való flakont)
"De miért járod a köröket, miért nem próbálod újra legközelebb?"
"tényleg nem értem a felháborodást"
Ok, én feladom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!