Ha nem használok öblítőt benne marad a mosószer a ruhában?
Persze. Nem az öblítő, hanem a víz mossa ki. Pont az öblítő marad benne a szálak között.
Ha elfogadsz egy tanácsot: tegyél egy kis ecetet a mosógépbe az öblítőnek való rekeszbe. A ruhák nem lesznek ecetszagúak, viszont a mosógépnek jót tesz.
Köszi a válaszokat.
Hajaj, féltem hogy megjelennek az ecet fanok. Rosszindulat nélkül írom! Nem teszek bele,mert a mosógép használati utasításában világosan benne van,hogy azt sem. Havonta inditok rajta mosógép tisztító programot,a megfelelő mosógép tisztítóval. A régi gepemmel próbáltam,de bizony ecet szag volt teregetes közben,az is több volt mint elég számolni közben..és egy halványan a ruhán is megmaradt. Nem szeretem az ecetet,maximum a tojás levesben.
#5 sejtem,hogy csak marketing fogás.
Mindenesetre öblítőt többet nem használok. Meguntam,hogy sosincs illata a ruháknak száradás után,vagy csak minimális.
Mindenkinek koszo a választ,mindenkinek ment a zöld.
#7 te hogyan csinálod 😀
Én kimosom,kiteregetem,és mire megszáradt,nulla illat. A gép tiszta,a helyiség,ahol teregetek,jól szellőző. Egyebkent nekem ez mindig problémám volt,silan,lenor,coccolino,stb egyik sem ért semmit,ha kicsit,ha kozepeset,ha sokat teszel bele. Mintha nem is tennék bele semmit..hát most nem is teszek. És nincs különbség illatban.. ugyanúgy sajnos nincs.
#8: én bármelyik, még a no name öblítőkből is ha csak a felét használom, akkor is illatozik a ruha, lakás ha mosok.
Nem gondolom, hogy az összes öblítő lenne a hibás…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!