Ki mennyiért takarít, vagy akihez jár, milyen árban mozog ez?
Dél-dunántúlon szerintetek egy 63nm-es panel takarítása milyen áron mozoghat? Csak úgy kb érdekelne. Persze máshonnan is jöhet az infó, viszonyításnak minden jó :)
Havi 1 nagytakarításra gondoltam, ablakpucolás, portörlés, függönymosás (leszedés, visszarakás - mosás szárítás 2,5óra alatt megvan a géppel), kád, csempe, szaniter pucolás... esetleg vasalás lenne.
Mosogatni nem kell, mert gép van és azt én megcsinálom. Konyha, wc-fürdő, előszoba, nappali és gyerekszoba. A mi hálónkban nem kellene (be is zárnám) Enélkül a szoba nélkül kb 50nm-ről beszélünk.
Aki takarít vagy akihez jár takarító, esetleg képben van az árakkal, segítene? Két állásom és egy vállalkozásom van (a két állás közalkalmazotti, szall nem vagyok milliomos) így ha beleférne, ezt rábíznám valaki másra. 2 felnőtt 1 kisiskolás.
Mi az ami jó tanács, fontos tudni, fontos megbeszélni?
Köszi 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!