Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ki mennyiért takarít, vagy...

Ki mennyiért takarít, vagy akihez jár, milyen árban mozog ez?

Figyelt kérdés

Dél-dunántúlon szerintetek egy 63nm-es panel takarítása milyen áron mozoghat? Csak úgy kb érdekelne. Persze máshonnan is jöhet az infó, viszonyításnak minden jó :)

Havi 1 nagytakarításra gondoltam, ablakpucolás, portörlés, függönymosás (leszedés, visszarakás - mosás szárítás 2,5óra alatt megvan a géppel), kád, csempe, szaniter pucolás... esetleg vasalás lenne.

Mosogatni nem kell, mert gép van és azt én megcsinálom. Konyha, wc-fürdő, előszoba, nappali és gyerekszoba. A mi hálónkban nem kellene (be is zárnám) Enélkül a szoba nélkül kb 50nm-ről beszélünk.

Aki takarít vagy akihez jár takarító, esetleg képben van az árakkal, segítene? Két állásom és egy vállalkozásom van (a két állás közalkalmazotti, szall nem vagyok milliomos) így ha beleférne, ezt rábíznám valaki másra. 2 felnőtt 1 kisiskolás.

Mi az ami jó tanács, fontos tudni, fontos megbeszélni?

Köszi 🙂

2024. febr. 25. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Minimum 15 ezerre saccolom.
2024. febr. 25. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
4600 Ft/ óráért járok.
2024. febr. 25. 22:24
 3/6 A kérdező kommentje:
és egy ekkora lakást kb mennyi idő alatt takarítasz?
2024. febr. 26. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt kb 25-30 ezerért csinálnám meg.
2024. febr. 26. 20:45
 5/6 Salx Narval ***** válasza:
Szerintem 1-2 kisebb takarítást be kellene még iktatni a havi nagytakarítások közé. Csak abból kiindulva, hogy hetente porszívózok és bizony olyan helyiségek is vannak amit 1-2 naponta felsöprök és felmosok. A függönyöket viszont felesleges havonta leszedni és kimosni, az ablakokat sem szoktam ilyen gyakorisággal tisztítani, (kivétel a konyhai) ezek árába talán beleférne 2 kisebb takarítás amire szerintem nagyobb szükség lenne.
2024. márc. 2. 04:23
 6/6 A kérdező kommentje:
a kisebbeket nyilván én megcsinálnám :)
2024. márc. 2. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!