Kedvenc öblítőid, és egyszerre hány félét tartasz otthon?
Figyelt kérdés
Kérem az "ecetesek" most kíméljenek!:)2024. febr. 19. 10:30
1/9 anonim válasza:
Silan illatmentes. Minden más márkára allergiás vagyok kivéve a silan és a coccolino. A silant veszem mert olcsóbb. Egy van otthon. Egyedül élek szóval egy 2 literes elég kb 1.5 évre. És sokszor mosok edzés cuccot, úszódresszt, törölközőt amikhez nem rakok öblítőt
2/9 anonim válasza:
Coccolino Orange Rush, 1 flakont tartok otthon, 1700 ml.
Többi Coccolino illatot, vagy ha van másféle, ami akciós, pl. Lenor, vagy néha olcsóbb "név nélkülit" is szoktam venni.
3/9 anonim válasza:
Silan sensitive, vagy Lenor sensitive. Nem szeretem az öblítő illatot, szerintem nagyon igénytelen, mikor valaki öblítővel akarja illatosítani magát.
4/9 anonim válasza:
Coccolino.
Ősszel és télen silk lily, tavasszal és nyáron happy yellow.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2024. febr. 19. 20:27
6/9 anonim válasza:
Coccolino creations kékeket és rózsaszíneket váltogatom. Általában 2 különböző van otthon, hogy mindig érezzem az illatát.
7/9 anonim válasza:
Coccolino Creations Passion Flower & Bergamot ... ez a kedvencem
amit háztartásiban lehet kapni.Ipariban Kiehl Arenas- soft.
8/9 anonim válasza:
Coccolino Honeysuckle & Sandalwood
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2024. márc. 4. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!