Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy értékesítő dolgozhat...

Egy értékesítő dolgozhat egyszerre az Otthon Centrumnál és a Duna Hosnál is?

Figyelt kérdés
2016. szept. 4. 11:35
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Látom nagyon felidegesített az az ingatlanos..
2016. szept. 4. 11:49
 2/10 Shai-Hulud ***** válasza:
95%

Igen, ameddig valamelyik cég erre rá nem jön.

Valószínűleg másnaptól egyiknél se.

2016. szept. 4. 11:53
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
A kettő "majdnemhogy egy cég", kartelleztek is egy időben (a gvh is rájuk morgott), eléggé összedolgoznak, jeletős szereplők a piacon és hatékonyan manipulálják például az árakat (már 2 éve fölfelé) és az ingatlanforgalmat is. Szerintem semmi gondja nincs egy ingatlanneppernek abbból, ha mindkettőnél dolgozik.
2016. szept. 4. 12:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor jelentkezhetem mindkettőhöz egyszerre? Arra gondoltam akkor dupla adatbázisból lennének lakások. Egyikből kinézném másik képviseletében jelentkeznék és kötnék újabb szerződést. Igy hamar arany foku értékesítő lehetnék. Ez legális ugye? ( ha nem jönnek rá)
2016. szept. 4. 12:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én keresnék egy havert, akivel össze lehet dolgozni. Kevésbé tűnik kockázatosnak
2016. szept. 4. 13:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Igazad van köszi
2016. szept. 4. 13:14
 7/10 anonim ***** válasza:
96%
Azzal remélem tisztában vagy, hogy amire készülsz ezt úgy nevezik, hogy bennfentes kereskedelem!?
2016. szept. 4. 13:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Az mi? És baj talán? Szeretnék jól keresni és hirdetnek állást.
2016. szept. 4. 16:13
 9/10 xswerdy ***** válasza:
93%
Ez a két nagy eleve eléri egymás adatbázisát. Szóval amit Te akarsz csinálni kicsiben, azt már a két hálózat eleve csinálja hálózati szinten.
2016. szept. 5. 12:27
 10/10 Hussaro Hungaricus ***** válasza:

Ingatlankereskedés esetén nincs olyan, hogy bennfentes kereskedelem. A törvény nem bünteti azt, aki összehozza az eladót és vásárlót, akármilyen adatbázisból származzék az információ.

Az ingatlankereskedő céggel kötött munkaszerződés viszont nagy valószínűséggel kiköti, hogy konkurensnek nem dolgozhat az ügynök.

2019. aug. 6. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!