Indukciós főzőlapot ki mivel takarítja, hogy szép feketèn ragyogjon?
Én Biobubis padló- és általános tisztítószerrel szoktam lepucolni, a pulttal együtt. Nagyon szép lesz utána, csilog-villog
Most rendeltem meg a zsíroldójukat, arról is jókat mondanak - majd ha olyan szennyeződés kerül rá, akkor kipróbálom :)
A használati leírás szerint egy kitolható pengés vakaró kell hozzá. Olyan, mint a nokedli szaggató, csak pengés.
Az lehoz mindent, előtte sima mosószeres mosogató szivaccsal átnedvesítem.
"kitolható pengés vakaró kell hozzá"
#3-aska, neked fogalmad sincs róla, hogy az indukciós főzőlapra nem kokszolódik oda semmi. Mert csak az edényt melegíti, és esetleg az edénytől melegszik át a főzőlap. Nem kell vakarni. Én Kerese ablaktisztítóval tisztítom az üveg felületeket, így az indukciós főzőlapot is.
4-es
a "fogalmad sincs róla" azért túlzás, a "nem kokszolódik oda semmi" meg félrevezető.
A cukros, tejes ételek oda tudnak égni, ezért írja pl. az Ikea MATMÄSSIG használati útmutatója 39. oldalán az Ápolás és tisztítás fejezetben "Az ételmaradványok és a ráégett ételmaradványok eltávolítása" bekezdésnél:
"Az üvegfelület tisztításához a legjobb eszköz a kaparókés. Ez nincs mellékelve a készülékhez. Helyezzen a főzőlap felületére egy ferdén tartott kaparókést, és a pengét a felületen csúsztatva távolítsa el a maradványokat."
A kedves Kérdező kérdésére válaszolva, miután letisztítom az indukciós főzőlap felületét, nekem attól lesz egységes, tökéletesen fátyolmentes fekete, ha végül ecetes vizes szivaccsal, majd konyharuhával áttörlöm.
Nedves törlőkendővel letörlöm, utána konyharuhával áttörlöm, amíg nedves, akkor nem lesz csíkos.
Ha nagy ritkán kicsit ráég valami, akkor egy kicsi ecet felszedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!