Mosógép elromlott?
Mosás közben megállt a mosógép. Azóta nem kapcsol be. A vízet leengedtem belőle, az alsó nyíláson keresztül. Így sem kapcsol be. Végleg kuka? A tetejét már leszedtem, de nem látok rendellenességet (pl. égési nyomokat).
Már végig próbáltam több konnektorban is.
"Mosás közben megállt a mosógép. Azóta nem kapcsol be."
Megválaszoltad a kérdést. Igen, elromlott! Ezt komolyan meg kell kérdezni? Nem egyértelmű az elromlott szó jelentése? Google-ben keress rá az elromlott szó jelentésének!
"Végleg kuka?"
Vidd el szervízbe, ott megmondják! Attól, hogy valami nem kuka, javítható attól még elromlott! Igen, elromlott de valószínűleg javítható!
Ahogy 2-es írta. Nekem is megállt így egyszer a gépem és kiderült, hogy a lefolyó volt eltömődve, nem tudta kipumpálni a vizet. Akkor csak azt kellett kitisztítani és a géppel nem volt más gond.
Egy régebbi gépnél szintén volt ilyen mosás közbeni leállás, akkor szerelőt is hívtunk és kiderült, hogy egy vékony fémdarab került a dobba és az a lyukon átbújt, megakasztotta a mozgását. A szerelő azt kivette, mondta hogy jobban meg kellene nézni a ruhák zsebeit mosás előtt, mert sokba kerül egy ilyen akció, visszaszerelt mindent ahogy volt előtte és ennyi. Utána még évekig jól működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!