Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Melyik öblìtő nem trutyisodik...

Melyik öblìtő nem trutyisodik bele az öblìtő rekeszbe?

Figyelt kérdés
2024. jan. 18. 10:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

#9: azért háborodok fel, mert nem kérdezte senki. A hipermarketben is odamész valakihez, aki épp levesz egy öblítőt a polcról, és megtartod ezt a kiselőadást az ecetről?

Nem teljesen mindegy, hogy ki mit használ, csak egyszerűen nem értem, miért kell ennyire erőszakosan ezt tolni ott is, ahol egyébként nem kérdezik!?

2024. jan. 18. 19:18
 12/20 anonim ***** válasza:
6%

A hipermarketben nem kiselőadást tartok, hanem egyenesen a fejére locsolom, akinek öblítőt látok a kosarában🤣🤣🤣

🥂🥂🥂

2024. jan. 18. 20:21
 13/20 anonim ***** válasza:
55%

#11: a szar húzza le a wc-t :))

pont te tartasz kiselőadást annak, aki a kérdésre válaszolva elmondja, hogy ecetet használ

2024. jan. 18. 23:03
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
#13: igen, én! Itt a GyIK-en kezd az ecetes öblítés olyan lenni, mint a Jehova tanúi: akaratlanul is becsengetnek mindenhova, és aki kinyitja, annak elkezdik a kiselőadást. Itt pont ugyanezt csinálják: benne van a kérdésben az ÖBLÍTŐ szó, és rögtön…
2024. jan. 19. 05:46
 15/20 anonim ***** válasza:
És mégis mozog az..... ecet🤣
2024. jan. 19. 08:23
 16/20 anonim ***** válasza:
#15: látom érdemben nem tudsz rá reagálni :)
2024. jan. 19. 12:20
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát az ecet hosszútávon nem használ a mosógépnek. :-P
2024. jan. 19. 13:24
 18/20 lewega ***** válasza:
Én a törülközőket 60°-on mosom, és hiába teszek a gépbe öblítőt, száradás után mindig sprőd maradt. Olvastam valahol, hogy a törülköző puha-pihe lesz, ha ecettel öblítőzzük, és nem lesz tőle ecet szagú a törülköző. 1 dl 20%-os ecetet írtak. Ki is próbáltam, és az lett a végeredmény, hogy a törülköző ugyanolyan sprőd lett, mint eddig, ellenben ecetszagú lett. Ennyit az ecetről. Én Coccolinót használok, ez nagyon sokára tömíti el a rendszert. Elég évente kitisztítanom.
2024. jan. 24. 14:02
 19/20 anonim ***** válasza:

Azért sprőd, mert a kiálló textilhurkok megszáradtak.

Ha puhát akarsz, akkor szárítógépben kell szarítanod, az "összetöri".

Esetleg még a vasalás segíthet valamennyit.

Az öblítőtöl csak ragacsosabb lesz.

2024. jan. 24. 14:24
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 18-as! Naná, hogy ecetszagúak lesznek a ruhák, ha 20 fokos ecetet használsz, abból is egy decit. Itt nálunk Erdélyben csak 9 fokos ecetet árulnak (kivéve a tőletek importált magyar ecet néhány boltban), abból is csak 20-30 ml ajánlott, ami a decinek a harmada. Sose volt ecetszagú semmi.

Egy törölközőnek pedig nem az a feladata, hogy minél jobban nedvszívó legyen? Nem a puhaságáért "fizetjük", hanem, hogy fürdés után eltüntese rólunk a vizet. A másik pedig a bőrnek nem is árt, ha egy kicsit durvább az anyag, mert így egyúttal a bőrünk is masszírozzuk, aminek számos jótékony hatása van a szervezetünkre.

2024. jan. 24. 15:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!