Mi az a baj betegség hogy ha pl domestossal akarok felmosni vagy pl..legrissitöt használni vagy dezodort anyám nem bírja elviseln ezeket?
Figyelt kérdés
Egyből kitàr minden ablakot kiáll az erkélyre is szellőztetni .akkor mivel mossak fel vagy pl.konyhapult wc fertőtlenítés hogy fog működni ..?jan. 15. 21:33
12/13 anonim válasza:
#11: az ecet nagyon gyenge vízkőoldó, és brutál büdös is.
A citromsav viszont tényleg jó.
De amúgy a sósavval sincs semmi baj, csak ésszel kell használni.
13/13 anonim válasza:
A légfrissítő vegyszer. Van aki érzékeny ezekre és még a kellemes parfüm illattól is befulladhat.
Vannak kellemes illatú fertőtlenítők. Talán kicsit drágábbak.
Nem tudom miért akarsz domesztoszt használni. A nagyobb tisztítás hatás miatt vagy kimondottan fertőtleníteni szeretnél.
A konyha pultra is vannak jó fertőtlenítők. Én a Sanytolt szoktam venni.
Ha úgy gondolod hogy piszkos és nem jön le a mosogatóval szórjál rá nyugodtan pici mosóport és ha azzal átdörzsölöd, biztos lejön a zsíros fekete kosz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!