Bárányszőrt kimostam, tönkre ment?
Szia!
Próbáld meg a bőrt bekenni testápolóval , az megpuhítja, de a szőr hullás ellen nem segít! Hát igen ezeket nem nagyon lehet mosni, amúgy nem tudom, hogy lehet tisztítani ,de anya is kimosott valami hasonlót egyzser :S !! De puhításnak jó a testápoló, valami olcsó is jó, meg a színtelen cipőápoló, de az drága és jobb a testápoló...
Szia!
Én többször is kimostam már a bárányszőrt, amit a kislányom használt pici újszülött korától, s semmi baja nem lett. Perwollal (nem reklám) mostam, se ezek szerint az tényleg jó neki, gyapjúprogramon. Elvileg tudom,hogy elég neki a szellőztetés, átpermetezés, de muszáj volt, mivel "baleset" történt pelusról való leszoktatáskor...
Azóta már 2szer újfent kimostam, most a kisöccse használja, s nekünk még mindig gyönyörű.
Szívesen; esetleg tanácsként: az IKEA-ban láttam viszonylag jó áron (6-7 ezer Ft volt) , aztán a JYSK-ben is. A gyapjúágyneműs helyeken is lehet kapni, ott drágábban szoktam látni (mi is kerestünk a kicsinek, de végül a régit kapta meg) Ha nem alvásra kell, csak mondjuk ülőgarnitúrára, vagy parkettára, akkor az ilyen "kirakodós" , vásározós szűcsöknél is érdemes megnézni.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!