Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Légbevezetőt hogy lehet leszedni?

Légbevezetőt hogy lehet leszedni?

Figyelt kérdés
Vettünk egy panel lakást, ami ugye gázkonvektoros az nem is baj, csak nekem ez új ez a légbevezető,elég réginek néznek ki be vannak sárgulva és nagyon piszkosak,sőt a konyhai nem is működik..bele volt gyömöszkölve valami anyag darab..kivettem de most a hideg nagyon jön .. hogy tudnám levenni hogy egy kicsit ki takaritsam ,és hogy ne törjön el. Ezer hálám!!!Sajnos most sok kiadásunk volt és most nem fér bele új.

2024. jan. 4. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
elszívó?dobj 1 fényképet
2024. jan. 5. 07:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Gázkonvektoros panel?

Mi miatt van szükség a legbeeresztőre?

2024. jan. 5. 08:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Kell lennie rajta csavaroknak, amivel feltették.

Nekem olyan van, amin nem jön be érezhetően a hideg. Lányomnak viszont nagyon beereszti a hideget. Ő is teletömte szivaccsal.

2024. jan. 5. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Van pattintós is. Kép kellene.

Vagy legalább valami márka vagy felirat.

2024. jan. 5. 15:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen sikerült leszednem,és sikerült megtakarítani is hollnap már vissza is szerelem.
2024. jan. 7. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!