Hogyan takarítsak ki egy használtan vásárolt kanapét?
Pár hete az utcán láttam nálunk olyan hirdetést, hogy házhoz jönne takarítógéppel egy cég (szerintem valami egyéni vállalkozó lehet) és hoz mindent elvégzi a hasonló munkákat, szőnyeg, bútor tisztítását. Nem is kértek érte sokat, kb. annyiba került mint bérelni egy takarító gépet és beszerezni a hozzá szükséges takarító szert.
Ahogy 1-es javasolja, bérelhetsz takarítógépet, de előtte érdemes a környékeden rákeresni a hírdetéseket megnézni, mert lehet hogy közel ugyanannyiért amibe a bérlés, takarítószer, a gép oda-vissza fuvarozása a kölcsönzőből kerül, már el is végeznék helyetted szakszerűen a tisztítását.
Persze a legolcsóbb az lenne ha valami baráttól, ismerőstől tudnál egy ilyen kárpit tisztító gépet szerezni kölcsön ingyen.
A hirdetésekben szereplő mindenféle habok meg porok ilyenkor szerintem nem elégségesek. nem tudhatod ki és hogyan használta, mi van a kárpitban.
Szereztem ózongenerátort meg kárpit tisztító gépet. Ezekkel próbálkozom.
Először ózon generátor, majd kiporszívózom sima porszívóval utána meg kárpittisztítóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!