Szőnyegtisztítás hóra terítve hogy történik?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy pofával lefelé kell teríteni és ott hagyva egy idő után tiszta lesz, semmit sem kell vele csinálni?2010. okt. 22. 14:28
1/4 anonim válasza:
Szőnyegnél nem tudom, én a gyapútakarót szoktam így tisztítani. Amikor már van valamennyi frissen hullott hó, és még hullik folyamatosan, akkor kiterítem a szűz hóra, és hagyom, hogy belepje a hó. Utána alaposan kirázom, és finom, friss illata van, és szerintem fehérebb is.
2/4 anonim válasza:
Igen, lefelé rakod le, hogy a szőrökből kimehessen a kosz. De azért nem tesz neki rosszat, ha jól megcsapkodod, valamint ha 1-2 alkalommal arrébb rakod, tiszta hóra. Látni fogod, amikor már nem nagyon koszos a hó alatta, akkor kitisztult a szőnyeg. Szóval a semmit nem kell vele csinálni része nem igaz.
3/4 anonim válasza:
Régen a friss hóra terítettük a szőnyeget,és jól kiporoltuk. Addig tettük arréb,amíg már nem jött ki belőle por. (Porszívó akkor még nem volt)
4/4 anonim válasza:
a 3. válaszolóval teljesen egyetértek, én is így szoktam, a mai napig. Tavaly elvittem tisztítóba a szőnyeget, 14 ezer Ft-ért kitisztították!!!Na, akkor nekem jó lesz továbbra is a hó + porolás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!