Éjjel sajnos hányt a gyerkőc. Karácsonykor betartjátok hogy tilos mosni? Nyilván gépi mosásra gondolok
én ilyenről még nem is hallottam....
Ha rosszat jelent, akkor nagyon ráb..tam, mert tegnap is és ma is ment a gép. És még mosok egy adagot, meg még holnapra is marad.
Takarítottam is ma attól mi lesz?
3 fekete macska van itthon, ezek állandóan mennek át előttem minden irányban, akkor vége ie lesz a világnak?
Tegnap a jobb kezemmel vakartam meg a bal oldali farpofám, abból mi következik????
Semmiféle babonával/vallással nem foglalkozok, most is megy a mosógép és a szárítógép is.
Az egyházi ünnepeket is csak a családi/ baráti összejövetelek miatt tartjuk (karácsony, húsvét + mindenszentek), én csak magamba hiszek. Ha akarok valamit, akkor azt kizárólag saját erőből érem el. Véleményem szerint, bár jó nagy közhely, de mindenki saját sorsának a kovácsa. Hogy ezt ki milyen módon teszi, az már az egyén dolga.
A gép mos, nem én, így nem "érvényes a szabály".
Nem mintha érdekelne.
Az újévi babona se hat meg. Így is, úgy is egész évben dolgozunk, nem attól függ, hogy berakjuk-e a mosást vagy hagyjuk ránk rohadni. Egyébként is a saját dolgomat könnyítem azzal, hogy most mosok, mert így két ünnep közt, amikor dolgozok, majd nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!