Éjjel sajnos hányt a gyerkőc. Karácsonykor betartjátok hogy tilos mosni? Nyilván gépi mosásra gondolok
Figyelt kérdés
2023. dec. 25. 08:32
1/16 anonim válasza:
SOHA SEMMIFÉLE babonával nem foglalkozom!
3/16 anonim válasza:
Most tervezem kimosni a gépet, holnap pedig sima mosás nap.
4/16 anonim válasza:
Nem is hallottam ilyenről, hogy karácsonykor nem lehet mosni, pedig nem vagyok mai gyerek.
5/16 anonim válasza:
Én csak január elsején tartom be, ma simán kimosnám.
6/16 mindentudó99 válasza:
December 1-től február 28 -ig teljes mosási tilaom van.
8/16 anonim válasza:
És mi a büntetés ha valaki mégis megszegi ezt a szabályt?
Azért kérdezem mert én nem hallottam róla és most is megy a mosógép.
9/16 anonim válasza:
Kérdező, Az újév első napjára egy babona, hogy aki akkor munkával tölti a napot az utána egész évben dolgozni fog. Karácsonykor erről nincsen szó, ehhez nem kapcsolódik ilyesféle babona.
Persze, hogy mosd ki!
Még ha lenne is ilyen babona akkor is rosszabb lenne ha az hatna ki az egész évedre, hogy ott áll a hányásos ruha a mosógéped mellett.
10/16 anonim válasza:
#9-ről még lemaradt: most indítottam el a mosógépet 10 perce ás tegnap is ment, holnap is mosni fogok. Sok a szennyes és még ágyneműt is kell majd mosni meg törölközőket utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!