Milyen gyakran mostok, hányan laktok egy lakásban?
Figyelt kérdés
2023. dec. 16. 20:28
11/26 anonim válasza:
4-7-en vagyunk (változó, mert mozaikcsalád vagyunk kamaszokkal), naponta 1x mosok átlagolva, de van, amikor nem, aztán másnap 2x vagy 3x. Fogalmam sincs, mennyi áram és víz, mert áramot főleg a fűtés meg gépek ennék (de napelem), víz meg szerintem főleg pancsolásra és mosogatásra megy el.
12/26 anonim válasza:
Naponta mosok. Hárman élünk együtt (egyikünk kisgyerek).
13/26 anonim válasza:
Négyen (a nejem és én meg a két gyerekünk) lakunk a lakásban. Hetente 5-7 alkalommal mosunk.
14/26 anonim válasza:
Heti 6 nap. Rendszeresen sportolok, és csavarni lehet a ruhámból a vizet edzes utan.
15/26 Hintalow válasza:
Ketten a fiammal, hetente 1x vagy 2x szoktam.
16/26 anonim válasza:
Négyen vagyunk , két gyerekkel, átlag heti 7 mosás. 15 éves az Elektrolux gépünk, eddig javítás nélkül bírta, de rozsdásodni kezdett az alja, ezért most vettünk egy újat karácsonyra, bár ne tettük volna, 10 napja nem tudunk mosni.
17/26 A kérdező kommentje:
16: Oh sajnálom. Hibás az új gépetek? Legalább garanciális, ha ez vigasztal.
2023. dec. 26. 18:06
18/26 anonim válasza:
17. 8 ezer a kiszállítás, egy tízes a beépítés, és még egyszer, mert ki kellett szerelni újra rögzíteni a dobot, visszacsomagolni. Lejárt a 3 napos csere ideje, ezért a vásárlástól való elállást választottuk, mert nem akartunk már újonnan drága javítgatott gépet. 36 ezer és nincs gépünk, és nem vagyunk gazdagok, várni kell az új vásárlásával.
19/26 anonim válasza:
Hárman vagyunk, elég sokat mosok, heti elosztásban majdnem minden nap.
20/26 A kérdező kommentje:
18: Ez nagyon kellemetlen. Addig kézzel mostok?
19: Mi 2-en vagyunk, heti 1x mosunk, de a faterom ezért is kiabál. Nem normális.
2023. dec. 28. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!