Másoknak is nehéz megbízható, precíz takarítónőt találni az otthonukba? Mik a tapasztalataitok?

" "Háklis vagyok". Na itt a baj."
Nem, nem ott van a baj!
Hanem ott hogy minden valamirevaló ember elment külföldre, itthon csak a resztli maradt. Azok akik nem akarnak, nem tudnak dolgozni, takarítani meg pláne nem. Nem lehet elvárni olyantól a normális takarítást aki maga igénytelen, tanulatlan, elmaradott, még a kezét sem tudja hogy hogyan kell rendesen megmosni.
Ugyanez a baj a kórházi fertőzésekkel is. Olyan embereket tudnak csak megfizetni akik talán még olvasni sem tudnak. (tapasztalatból mondom, jártam mostanában sokat kórházakban)
Azt a néhány embert, céget aki normálisan megcsinálná azt meg nem lehet megfizeti.
"Csináld akkor te. Ez a legjobb megoldás."
Könnyű gondolkodás nélkül ugatni a neten....
Nem tudod miért nem tudja a kérdező megcsinálni a takarítást. Egészségügyileg olyan állapotban van, vagy idős már ahhoz hogy a létrán ugráljon.
Meg tudnám csinálni, és csinálom is jelenleg, de nem akarom!
Nekem az a tapasztalatom, hogy akit megfizetnél sem áll úgy a munkához, saját és céges tapasztalat is.
Legutóbbi eset: eljött a hölgy, heti egy alkalommal 20 ezer forintot kért, a csillagos égig fényezte magát persze, mondom rendben, ha olyan a munkája legyen. Azt ugye mondanom sem kell, hogy mindezt számla nélkül, mert persze adózni ne akarjon már belőle, feketén dolgozik…
És amikor szóvá tettem, hogy a wc-nek nem csak a belsejét kellett volna kitakarítani, vagy nem csak azokat a polcokat kell letörölni, amiket létra nélkül elérünk, akkor persze még ő osztott ki engem, hogy mit képzelek…

Itthon szerintem még mindig érdemesebb takarító céget keresni, akinek lehet jelezni, ha valami nem oké, küldjenek mást.
Egyszer-kétszer mi is befürödtünk, ciki vagy sem, nekünk mostmár bébiszitterünk van inkább, aki elmegy a gyerekkel játszózni, amíg én takarítok. Azt legalább találtunk jót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!