1/8 anonim válasza:
Nem mert főzéskor van egy ilyen fura szaguk, Bonyhádi lábasok jobbak .
2/8 anonim válasza:
Kérdező, semmi fura szaga nincs.
3/8 anonim válasza:
#1 Miért kell butaságot beszélni? A fém lábosoknak nincsen szaga, legfeljebb a csomagolása lehetett valamilyen szagú korábban.
Kérdező
Szerintem nagyon jól néznek ki. Nekünk egy kisebb készletünk volt amit még vagy 25 éve vettünk meg - ugyanilyen rétegelt aljú fém lábost, más formájúakat, nem ilyen csinosakat. Most kezdenek tönkremenni, mert a bakelit a lábosok fülén most megy szét és eltörik. De a lábosoknak most sincsen semmi baja. Anyósom pár évvel később vett hasonló készletet, annak még a füle is ép minden darabjának.
Szerintem nagyon jól néznek ki, az ára is jónak látszik. Ez nem olyan sok pénz hogy ha még sem olyan tökéletesek akkor az nagy kár lenne.
4/8 anonim válasza:
Nagyanyám csodálatosakat főzött a sokszor foldozott zománchibás lábasaiban.
5/8 anonim válasza:
Jól néznek ki az edények árához viszonyítva.Szerintem érdemes.
6/8 anonim válasza:
3, mert az egyes egy debil troll, aki mindenhova direkt odaböfög valami marhaságot.
7/8 anonim válasza:
Én nem venném. A Straus egy elég gagyi márka. A rossz minőségű rozsdamentes acél pedig foltosodik, rozsdásodik (nem vicc) és rendkívül könnyen leég, letapad benne az étel.
8/8 A kérdező kommentje:
#7. Az oldal neve az hogy strausaustria. A lábas szett márkája meg Bachmayer
2023. dec. 1. 02:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!