Mivel kell tisztítani a rozsdamentes lábasokat hogy szép fényes maradjon?
Vettem kb 2 hete egy rozsdamentes acél lábas készletet.. De már a belseje tiszta foltos.. El mosom az edényt és el törlöm utána még is csúnya a belseje. Járal mosogatok egyébként
Nem ég benne semmi oda és nem tudom mitől lehet ez de nagyon zavaró
Én mosogatógéppel mosogatok - nálam nincs ilyen jelenség.
WMF meg Fissler lábasaim vannak.
Hol vetted, milyen márka,
Nem lehet, hogy valami gyengébb anyagból van?
Olvasd ezt el, nem lehet, hogy ilyen probléma???
Figyelmeztetés: Csak forró vízbe szórjon sót! Ha a sót hideg vízbe szórja, a konyhai só magas koncentrációját okozhatja az edény alján, aminek hatására világos foltok alakulhatnak ki, ez az ún. pórusos korrózió. Ezek a világos foltok az edény alján nem korlátozzák az edény funkcionalitását, nem károsak az egészségre, nem jelentenek termékhibát, így nem lehet reklamáció tárgya sem. Ha az edény belsejében megjelennek fehér lerakódások vagy szivárványszerű elszíneződés, tisztítsa meg ecettel, néhány csepp citrommal vagy kifejezetten erre a célra ajánlott tisztítószerrel. Olyan lerakódásokról van szó, amelyek kialakulása a víz kémiai összetételétől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!