Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel kell tisztítani a...

Mivel kell tisztítani a rozsdamentes lábasokat hogy szép fényes maradjon?

Figyelt kérdés

Vettem kb 2 hete egy rozsdamentes acél lábas készletet.. De már a belseje tiszta foltos.. El mosom az edényt és el törlöm utána még is csúnya a belseje. Járal mosogatok egyébként

Nem ég benne semmi oda és nem tudom mitől lehet ez de nagyon zavaró


2022. márc. 4. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én mosogatógéppel mosogatok - nálam nincs ilyen jelenség.

WMF meg Fissler lábasaim vannak.

2022. márc. 4. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

Hol vetted, milyen márka,

Nem lehet, hogy valami gyengébb anyagból van?

2022. márc. 4. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Olvasd ezt el, nem lehet, hogy ilyen probléma???


[link]



Figyelmeztetés: Csak forró vízbe szórjon sót! Ha a sót hideg vízbe szórja, a konyhai só magas koncentrációját okozhatja az edény alján, aminek hatására világos foltok alakulhatnak ki, ez az ún. pórusos korrózió. Ezek a világos foltok az edény alján nem korlátozzák az edény funkcionalitását, nem károsak az egészségre, nem jelentenek termékhibát, így nem lehet reklamáció tárgya sem. Ha az edény belsejében megjelennek fehér lerakódások vagy szivárványszerű elszíneződés, tisztítsa meg ecettel, néhány csepp citrommal vagy kifejezetten erre a célra ajánlott tisztítószerrel. Olyan lerakódásokról van szó, amelyek kialakulása a víz kémiai összetételétől függ.

2022. márc. 4. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Majd elmulik
2022. márc. 4. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok múlik az edény anyagán, általában a rozsdamentes acél ellenáll szinte mindennek, de a NaCl-nak (konyhasó) kevéssé (márpedig az ételekben általában van konyhasó. Sikálásra legjobb a szappanos párnának nevezett acélgyapot.
2022. márc. 4. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Vízbe egy picike ecet, rámelegítesz (50-80fok közt simán jó), hagyod húsz percet, elöblíted, porszárazra törlöd. Ha csak enyhül, az is jó, legközelebb jobb lesz, vagy ha nem, akkor picit (!!) mehet bátrabban az ecet. Ez az ajánlás. A 20l sörfőző fazekamat 1 teáskanál citromsavval szoktam melengetni használat+tisztítás után, és büdösítés nélkül ragyog.
2022. márc. 5. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!