Mást is idegesít, hogy sok mikróra nyomós nyitógombot tesznek, holott a készülék könnyű, így minden nyitásnál eltolja az ember az egész mikrót?
Az ideg szét...sz miatta!
Ennél már csak a kinyomós pendrive az idegesítőbb. Amikor be akarod dugni a gépbe, akkor visszatolod a csatlakozóját. Múltkor kivittem a műhelybe és szétvertem.
11:
Ja az a lipstick-pendrive, vágom. Na az még egy elcseszett találmány.
Nem fura az ízlésed, csak annyira beszűkült világban élsz, hogy még az életben nem hallottál szabadonálló konyhai gépekről, pedig sokkal több van belőlük, jóval elterjedtebbek, mint a beépítettek! Nekünk is szabadonálló mikró van a konyhapulton!
Kérdező, igen, ismerős a helyzet, a régi mikrónk (Clatronic) kb. mindenben jobb volt, a mostaniban (Orion) pedig mind benne vannak ezek a rossz dolgok, nem kifejezetten idegesítőek, csak kellemetlenek!
Igen, az a fránya nyitógomb: benyomom, kinyílik az ajtó, de a gomb néha (nem mindig) úgymarad, és óvatosság helyett szinte be kell csapni az ajtót, hogy a gomb visszaugorjon a normál pozícióba! A réginek legalább fogantyúja volt!
Sípolás: azért van ugye, hogy jelezzen, ha végzett. De ha már nyitom az ajtót, akkor mi a t#kömért nem hagyja abba?! Ezt komolyan megkérdezném a tervezőjétől! Ötöt sípol, és nem érdekli, hogy nyílik az ajtó, akkor is végigsípolja mind az ötöt! A régi csak hármat sípolt, de azt se mindig végig, mert abbahagyta, ha nyílott az ajtó!
Ezeken kívül: az órát és a kiolvasztást is körülményesebb beállítani, a tükörüveg pedig olyan könnyen maszatolódik...
15, a társadalmi osztálynak nem feltétlenül van köze a mikró kialakításához!
Amúgy lehet, de büszkén vállalom, inkább ilyen vagyok, mint egy úri sznob, aki szóvá teszi ezt, mint ha ez bárkit is érdekelne, hogy hová tartozol!
Leszűrve: pénzed van, logikád nincs. Ha lenne, akkor beszűkültség helyett a kérdés kapcsán inkább először utánanéztél volna az elterjedésüknek, ahelyett hogy egyből ilyen hülyeséget írsz ki - “minden konyhában be van építve” ! Amúgy pénztől függetlenül én elsősorban: méret, teljesítmény, funkciók - ezeket nézem, a kialakítás a legutolsó szempont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!