Mást is idegesít, hogy sok mikróra nyomós nyitógombot tesznek, holott a készülék könnyű, így minden nyitásnál eltolja az ember az egész mikrót?
Figyelt kérdés
2023. okt. 27. 19:03
A kérdező szavazást indított:
Igen
Tudom miről beszélsz, de engem ez nem idegesít
Nem tudom miről beszélsz
17 szavazat
1/20 anonim válasza:
Kb a legidegesítőbb eszköz.
Nem tudod kikapcsolni a kbaszott piggyegést se.
2/20 anonim válasza:
A mikró általában minden konyhában be van építve , vagy talán neked a konyhapulton van?
3/20 A kérdező kommentje:
Hu ne is mondd. Az enyém is vagy 8-at pittyeg, de úgy hogy a holtak feltámadnak tőle. Nem tudom, hogy lehet-e halkítani.
2023. okt. 27. 19:09
4/20 anonim válasza:
Nem, nekünk sincs beépítve. A hűtő tetején van. És kapaszkodj meg, a hűtő sincs beépítve.
5/20 A kérdező kommentje:
2:
Nekem pulton van, de még jobban idegesít a munkahelyemen lévő, ami ugyancsak a pulton van és két kézzel kell kinyitni, az egyikkel megfogod a készüléket, a másikkal benyomod a nyitógombot. Mert olyan erős benne a rugó, hogy különben hamarabb nyomodik neki a falnak, mint hogy kinyíljon az átkozott ajtaja.
2023. okt. 27. 19:12
6/20 anonim válasza:
4, jó fura ízlésed van. Megkérdezhetem miért?
7/20 A kérdező kommentje:
Szerintem a mikróknak talán ha 5%-a beépített az országban. A többi szabadönálló.
2023. okt. 27. 19:17
8/20 anonim válasza:
Nem fura az ízlésem. Miért lenne?
9/20 anonim válasza:
tegyél mögé valamit
Ha szétszeded, meg elvágod a hangszóróját.
Ennyi
10/20 anonim válasza:
Az újépítésű, sablon csokos, babavárós házakban van ez a beépítés mánia. Azért lehet fura neki. De az átlagbember inkább így él. Szeretem, ha ki tudom mondjuk húzni a hűtőt, a mikrót is normálisan, hátul is megtakarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!