Egyfős háztartásban (csak én) nem indokolt a
mosogatógép, ugye?
Figyelt kérdés
Érzékeny a kezem a mosogatószerekre (nyilván van kesztyű) de gondolkodom azon érdemes-e mosogatógéppel mosni. Esetleg egyszerhasználatos fa evőeszközöket használni. (Lebomlanak, nem műanyagok)
#9 Van, aki szerint nem lényegtelen, mert pénzt spórol meg vele. Olvasd vissza a válaszokat.
2023. okt. 2. 12:42
12/19 anonim válasza:
11 Azzal is pénzt sporolsz ha nagyon kevésbe vizbe hosszú idő alatt mosogatsz, meg azzal időt sporolsz ha nem te fözől és mindent más csinál, hogy ezt egy gép vagy személy csinálja az a kérdés szempontjából mindegy.
Melyik választ kell vissza olvasnom? Seholse találok olyat amit állitasz.
2023. okt. 2. 12:50
13/19 anonim válasza:
"Azzal is pénzt sporolsz ha nagyon kevésbe vizbe hosszú idő alatt mosogatsz, meg azzal időt sporolsz ha nem te fözől"
Az általam felhozottakra az volt az ellenérv, hogy ha időt akarok spórolni, akkor főzni se főzzek. Ez nem igaz, mert ha nem főzök, akkor nincs mit enni, ergo arra gondolhatott az illető, hogy akkor rendeljek kaját. Az viszont pénzbe kerül, amivel pont magának mondott ellent, mert előtte meg azért nem tanácsolta a mosogatógépet, mert azzal pénzt spórol meg. De úgy látom, hogy sokan nem tudnak szöveget értelmezni, így nem csodálkozom, hogy mindenki a földbe van tiporva.
2023. okt. 2. 13:01
14/19 anonim válasza:
Te azt állitod az idő fontosabb mint a pénz. Ő azt állitjá a pánz fontosabb mint az idő. A telogikádat követve pedig még mindig a kaja rendelésel sporolod meg a legtöbb időt.
Még mindig nem értem mitt akkarsz összehozni ebből.
2023. okt. 2. 13:20
15/19 anonim válasza:
Ő azt állítja, hogy a pénz fontosabb, mint az idő, majd közli, hogy ne főzzünk, amiből következik, hogy rendelünk. Az viszont pénzbe kerül. Szerintem érted te, csak jobb érzés lepontozni a másikat és belékötni.
2023. okt. 2. 13:33
16/19 Bogica0616 válasza:
Nem rosszul érted. Te azt állítod a mosogatógép azért jó, mert időt spórol meg neked. Erre írtam, ha ételt rendelsz akkor még több időd lesz, hisz a főzési idő több mint egy kis mosogatás. Ja plusz ha rendelsz még mosogatnod sem kell, adnak egyszer használatos edényt és akár evőeszköz is. Szépen kidobod ha végeztél.
2023. okt. 2. 19:19
17/19 anonim válasza:
Egyfős háztartásom van, 10 terítékes, 45 centis gépem. Nekem 1-2 naponta megtelik, és 2 nap alatt nem lesz büdös. Ha főzök, akkor van hogy egy nap 2 mosogatás is megy. Nagyon szeretem, nem kell a lábasokat súrolni, a kezem sem bírja főleg télen, és rengeteg idő. Ha úgy jön össze, akkor az sem gond, ha beleszárad a lábosba, tányérba a cucc, mert minden öblítés, minden nélkül simán elmossa a gép. Nekem nagyon hasznos. Jobban megéri, mint a kézi mosogatás, tisztább is lesz minden, sok időt lehet megspórolni, és nem egy nagy befektetés a gép ára, már 120-150 ezerért lehet jót venni.
2023. okt. 6. 00:38
18/19 anonim válasza:
1 fös háztartás, nagyon megéri. Gáztüzhely rácsát is a géppel mosom.
2023. okt. 12. 17:39
19/19 anonim válasza:
Egy fős háztartásom van. 8 terítékes a gépem, 2 tálcás. Minden befér.Beállítom az időzítőt és mikor hazaérek 10 perc és befejezi a mosogatást, csak ki kell pakolni. Kényelmes, praktikus, imádom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!