Melyik konyhai papírtörlőt szeretitek?
Figyelt kérdés
A renova nagy színes hengereit szeretem (nem a színük miatt!), nagyok, megfelelő vastagságúak és sokáig elég, viszont felénk nagyon ritkán kapni... Mi van még ami megközelíti ezt?2023. szept. 27. 11:21
1/2 anonim válasza:
Tento strong. Bár mintha ez is vékonyabb lenne mostanában.
2/2 anonim válasza:
Nem használok konyhai papírtörlőt, semmi értelmét nem látom, nem vagyok egy nagy tudatos környezetvédő, de ez kb tényleg az értelmetlen szemét és pénzkidobás. Mármint ha tényleg törlésre kell, arra mosható kendőket használok, kéztörlésre kézmosás és konyharuha, ha pl sütésnél használod az olaj felszívására, arra nem tudok mondjuk én se mást, de én nem szoktam rántott húst meg ilyesmiket sütni, szóval nekem nem kell erre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!