Megérik az olcsóbb mosóporok, mosószerek? Rosszabbak , mint a drágább társaik?
Olcsóbb egy Blink (Müller sajátmárkása) pl. Nos ez gyengébb minőségű, mint egy Ariel pl ?
Milyen ajánlotok,ami nem túl drága és hatékony is ?
Amióta perszilnek vagy arielnek használok a színes és fehér verzióit, azóta a fehér az fehér, a színes pedig nem fakul meg, a fekete pedig fekete marad!
10 éve rá sem nézek egyéb mosó szerre, oka van annak miért kerül annyiba.
Ugyanígy gondolom én is, ahogy az 1-es. Ariellel mosok, külön fehér, külön színes. Mindig minden tiszta, jó illatú.
A drogériás sajátmárkás mosószerek pl. egyeltalán nem olcsóbbak, ha az egységárat összehasonlítod egy akcióban lévő Ariellel, ami szinte mindig van valahol akcióban, mellette még kis kiszerelésűek is.
Szóval én Ariel párti vagyok, kb 30 éve, nem is fogok váltani soha.
Elèg hasonlóak az összetètelek.
A drága nem feltètlen jó, de megveszik a sok reklám miatt. Hatèkonyságuk rengeteg teszt alapján egyeltalán nem kimagasló, minősègükhöz képest drágák.
4# mivel 30 èvvel Ariellel mosol, nincs mit összehasonlítsál.
Az összehasonlításhoz meg az kell, hogy ugyanúgy megszennyezel azonos anyagú ruhát, amit ugyanúgy mosol, a gyártó által ajánlott mosószer mennyisèggel.
Vagy a színt is megfelelően lehet műszerrel mèrni, hogy mennyit változott.
A sajátmarkasok ugyanolyan jók mint márkás társaik.
Én Tandilt használok (Aldi) színes/fehér mosópor.
A porok hatékonyabbak - gépnek is jobb - mint a kapszulák.
Adagolasukat sem kell túlzásba vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!