Mosószeres flakonra azt hittem öblítő van benne, és ecetet öntöttem hozzá, mert az öblítőhöz azt szoktam. Mit csináljak most vele?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 19:15
1/7 anonim válasza:
hát, ezzel semlegesitetted a mososzer egy részét
2/7 anonim válasza:
Bocs, de nem látsz vagy nem tudsz olvasni? A mosószer meg az öblítö teljesen más alakú, méretü, emellett rá is van írva, miben micsoda van.
Az ecetes öblítés meg az öblítö helyett van, annak kiküszöbölésére, mert az az, ami értelmetlen dolog, csak tönkreteszi a textíliákat meg erösen allergén
3/7 anonim válasza:
Használd el felmosáshoz, arra talán jó lesz!
5/7 anonim válasza:
"Ecet jó mosáshoz."
Kémiából elégtelen.
/Ecet savas, a mosószer lúgos, semlegesítik egymást, a tiszta ecetnek pedig zéró zsíroldó és kolloid képző hatása van/
6/7 anonim válasza:
OFF: Ecet öblítő helyett használható.
ON: Öblítő nyálkás réteget képez a gép részein, és attól dugul el. Én ezt vettem észre. Ki kell mosni ecettel vagy valamivel ami képes leszedni ezt a makacsságot.
7/7 anonim válasza:
#6: es amúgy a ruhákon is ugyanez a nyálkás reteg van tőle, csak nagyon vékonyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!