Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Csak én utálom az ilyen...

Csak én utálom az ilyen utcabelieket? Reggel fél 7-kor az egyiknek már zörög a fűkasza, a másik a harmatos gazt meg szemetet próbálja égetni.

Figyelt kérdés

Már reggel fél 7-kor elkezdi fűkaszával vágni a füvet, zörög, zúg. Oké lehet némelyik megy délután dolgozni, de könyörgöm más aki meg éjszakára dolgozott az ne pihenjen? Éjszakás voltam de nem bírtam elaludni eddig, mert reggel már arra jövök haza, hogy 2 házzal arrébb fűkaszával zörögnek, a másik meg a korábban levágott gazzal füstöl, ablakot nem lehet nyitni a fülledt melegben, hogy szellőzzön a meleg ház, mert jön be a füst, szinte köd lett az udvaron, szél meg alig fúj. Egyszerűen annyira utálom az ilyen embereket. Én vagyok ezzel csak így?

A fű annyi mindenre jó, a friss fűnyesedés ha lebomlik nitrogéndús tápanyag lesz belőle. Oda lehet azt a fák, bokrok tövébe hordani és én mindig azt csinálom. Nem véletlen, hogy bőtermésűek a fáim is és egészséges fejlettek. Veteményest is jó vele takarni, minek azt a füvet égetni??? A sok idióta meg a nedves gazzal füsttöl már reggel mikor még harmatos is. És az a baj némelyik idős ember csinálja mindig vagy öregasszony vagy öregember. Irritálóak...

2023. szept. 19. 09:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%
jólvan 10-es nem kell reklámozni hogy mennyire gazdag vagy egy szegény országban... ez annyira undorító!
2023. szept. 19. 15:48
 12/15 anonim ***** válasza:
30%
10es neked a felmenőid komcsik voltak vagy a nerben vagy ?
2023. szept. 19. 16:17
 13/15 anonim ***** válasza:

11, 12,

Ugyan nem én írtam, de Bp.-en normális helyen rendes állapotú családi házat már nem nagyon lehet kapni 100millió alatt.

Ezek tények és marha messze vannak a kérkedéstől.

2023. szept. 19. 17:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Kamaraerdő mondjuk pont nem feltétlenül az a környék, ahova szívesen költöznék ha már 100+ millám van, mellesleg laktam Budaörsön egy darabig és a legelitebb hegyoldali utcák sem a csendességükről híresek (M1/M7 zaja). Egy-egy repkedős nap (főőleg ha valami légiparádéra készülődés volt) meg végképp az agyamra ment és akkor ehhez MÉG PLUSZBAN jön a szomszéd zajongása.
2023. szept. 19. 19:20
 15/15 Ocean7 válasza:

14- Budörs azért elég nagy. Ha xar helyen laktál elhiszem h hallottad az autópályát, de itt alig hallani, sok a növényzet ami felfogja. Persze mi egy völgyben lakunk, lehet h a dombtetõkre jobban eljut a zaj. Ja, a komcsi/NER-es vagyok!😁

Itt jellemzöen ezer négyzetméter egy telek, üresen kérnek érte 100 milla körül. Mi még '87-ben vettük, akkor még nem volt ilyen "elit" környék.

Repülõsnap egy évben egyszer van, azt ki lehet bírni szerintem. Teljes csend sztem sehol nincs ma már, ahhoz rényleg tanyára kell menni, de még ott sem lesz teljwa csend.

2023. szept. 20. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!