Egy mosógép ruha kapacitását hogy kell értelmezni? Vizesen vagy szárazon nézzük hogy hány kg ? Meg ti leméritek előtte vagy honnan lehet tudni, hogy biztos nem tömitek-e túl?
Figyelt kérdés
2023. szept. 12. 08:41
1/3 anonim válasza:
Nyilván szárazon. Pontosabb meghatározást meg nyilván aligha lehet adni,m hiszen a ruhanemű anyagának tulajdonságaitól függ, hogy mennyi vizet képes felszívni.
2/3 anonim válasza:
Szárazon.
De amúgy se nagyon tudsz súlyra sem többet beletenni, mint ami belefér a térfogata miatt.
Ahogy 1-es írja, a vízfelvétel utána már más dolog. Sajnos én tönkretettem egy mosógépünket, mert olyan plédet akartam vele kimosni ami extrém módon szívta magába a vizet. Önmagában a fele súlya sem volt szárazon annál amit bele lehet tenni a gépbe, de annyi vizet szívott magába, hogy a dobja nem bírta.
Átlagos ruháknál ha épp megtömöd de simán tudod csukni az ajtaját akkor még rendben vagy.
3/3 anonim válasza:
Úgy jártam ahogy a kettes, felültöltős mosógépnek kinyílt a dob ajtaja centrifugálás közben.Úgy adtam el, hogy benne volt az ágytakaró...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!