Kényesebb ruhákhoz mosószer?
Nem selyem,de jobb minőségű anyagok. Van sötét és világos darabom is. Persillel mosom,30 fokon őket,kicsi öblitővel. De olyan hamar elkezdenek vagy fakulni,vagy,főleg a sötétebbek, szöszölődni (szöszt gyűjteni),hogy az valami borzalom. Természetesen kulon-kulon mosom őket,színek szerint,nem egybe a feketét és a fehéret. És még szin és koszfogó kendőt is használok. Szárítógép a lakásba külön nem fér be,egy kettő az egyben gépünk van,de a szárítót nem szoktam ezekhez a darabokhoz használni,mert a gépünk szárító része nem kíméletes,az maximum törölközőknek jó.
Van valami jó mosószer erre, vagy engedjem el? Ecetmániások most ide inkább ne írjanak :)
A Persil az egyik legrosszabb, tapasztalataim szerint.
Én Perwoll Color-t használok már sok éve és még nem volt semmi gond.
Szintén szárítós mosógépünk van (Electrolux)
Perwol Renew&Repair mosószert használunk és ecettel öblítünk (a bőrgyógyász ajánlatára, kiütéses vagyok bármelyik öblítőtől) A fehéreket és a nagyon világosakat a fehér mosószerrel, a feketéket és a sötéteket a fekete változattal.
A kényesebb ruhákat kifordítva, mosózsákban mossuk, kímélő, vagy kézi programon, 30-40 fokon, 1 óra alatti idővel, 600-800 centrivel.
Annak ellenére, hogy nagyon kemény a víz nálunk, nem fakulnak és nem bolyhosodnak, szöszölődnek a ruháink és tiszták is. Dezodort nem használok, de izzadós vagyok, mégis tiszta illata van a ruháimnak mosás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!