Még mindig jobb minőségű az osztrák/német mosószer, mint ami Magyarországon kapható?
"Pár éve hoztak egy rendeletet, hogy nem lehet minőségbeli különbség az Eu-s termékekben"
Semmi ilyen rendeletet nem hoztak.
Valóban volt szó róla,de M.o. szágon mindent meglehet tenni.
Ide be lehet hozni nyugat összes szemetét,mocskát .
Nem, nem ugyanaz.
Igaz Olaszországban élek, de évek óta ugyanazt az öblítőt használom (Coccolino) az otthoni vizesebb, és nem érződik az illata, az Olaszországiban 2 hónap múlva is érzem az illatát.
Most vettem elő az őszi kabátot amit tavaly novemberben mostam is és tettem el a szekrénybe, meg mindig érződik az öblítő és mososzer illata.
Magyarországra minden xart belehet vinni, és másképp csinálni...
Persze, hogy van különbség.
A minap voltam a Müllerben, egymás mellett volt Ariel folyékony mosószer, egyik a német másik a magyar piacra gyártott.
A magyarban tele volt a flakon, folyékony, világos kék a mosószer. A németben ugyanannyi mosószer volt, sokkal sokkal sűrűbb és sötét színű, még az illata is más! Egyszóval igaz, hatalmas a különbség.
Mi 2-3 havonta ausztriába járunk vásárolni, amit csak tehetek ott veszek meg.
Állítólag biztosan nem ugyanaz a minőség.
Nemrég voltak vendégeim Magyarországról és a hölgy azt mondta, hogy ugyanezt a mosószert használja otthon,de itt tisztább lett az összesározott nadrág alacsonyabb hőfokon mosva.
Konkrétan itt mosva tiszta lett.
Ha ő mondja,én elhiszem.
De ahogy látom,itt felettem is van aki egyetértene vele.😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!