Horgászok, ti is elvárjátok a feleségetektől, hogy mindig segítsen a halak tisztításában?
Figyelt kérdés
Már lassan negyven éve, mindig segítek a halak tisztításában. Nem zavar ha egy-két ponty, keszeg, csuka stb. van. De mikor rendszeresen 40-50-60 törpeharcsával jön haza a párom, akkor bizony néha elegem van.2023. aug. 25. 21:26
11/34 anonim válasza:
Én imádok horgászni, hordok is haza halat, az asszony már csak a tiszta, főzésre kész halat látja. De onnan már az ő terepe :D
12/34 anonim válasza:
Aki megeszi a halat, az nem igazi horgász. Ez a sportág nem erről szól! Másrészt nincs baj, ha segítenek a pucolásban, de aki halakkal foglalkozik, attól azért elvárható lenne, hogy önállóan is meg tudja csinálni.
13/34 anonim válasza:
Megjegyzem a félszáz hal kifogásával is gondok vannak... Ez már sokkal inkább orvhalászat kategória, mert teljesen felborítja vele a tó természetes élővilágát. Egy horgásznak ezt alap lenne tudnia... Van egyáltalán engedélye?
14/34 anonim válasza:
13 ne okoskodj ha annyit se tudsz hogy a törpeharcsa invazív faj és TILOS VISSZAERESZTENI!
15/34 anonim válasza:
Ha nem tűnt volna fel, én a kifogott mennyiséget kifogásoltam. Egy normális horgász nem fog ki egyszerre ennyi halat.
16/34 anonim válasza:
17/34 anonim válasza:
Apám nagy horgász volt. Sok szerettel hordta haza, anyám meg órákig pucolta. Aztán elváltak. Gondolta majd én fogom pucolni 9 évesen. Főleg úgy, hogy utálom a halat bármilyen formában.
Megmondtam neki, hogyha kifogni volt kedve meg ideje akkor megcsinálni is legyen, ne másokat csicskáztasson. 2x megcsinálta. Onnantól kezdve vagy haza sem hozta vagy csak nagyon keveset, amennyit enni akart. 🙃 Érdekes, onnantól jó volt a bolti hal is.
18/34 anonim válasza:
Én mindig magam pucolom és el sem várom hogy segítsen.
19/34 mindentudó99 válasza:
#15 A törpe invazív vissza se szabad dobni. Ilyen baromságokat ne beszélj hogy aki megeszi nem horgász. Attól nem vagy különb ha boltba veszed a hakat
20/34 anonim válasza:
Mi közösen fogjuk, együtt pucoljuk és együtt fogyasztjuk el. Ez így teljesen jól működik nálunk már több mint 30 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!