Olcsó (tehát ne 500-600 ft legyen literje), de ugyanakkor hatékony mosogatószert keresek, tudtok ilyet?
Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 12:07
1/6 anonim válasza:
én eddig semmilyen különbséget nem fedeztem fel a márkás, drága cuccok, és a spar vagy teszkó gazdaságos között.
anyum nagyon protezsálja nekem az auchanban kapható 5l-es valami zöld mosogatószert, állítólag tuti, és olcsó.
2/6 anonim válasza:
129 Ft/liter mandarinos lidlis tökéletes...semmi különbség nincs a jarhoz viszonyítva
3/6 anonim válasza:
Nekem a tesco színes vált be. 500-600 forint között volt a 3 liter és olyan a minősége, mint a púrnak.
4/6 anonim válasza:
Én is a Lidl-s re szavazok. Gépi cuccokban is.
5/6 anonim válasza:
DishDrops.
Ara: 218 Ft/liter (8:1-ben hígítandó koncentrátumban kapható 1950 Ft-ért, és néhány évig elég)
Minőség: hitelesítve van gyümölcs- és zöldségmosásra is. Bőrgyógyászatilag tesztelt, nem irritálja a bőrt. Nem tartalmaz foszfátot, így nem károsítja a környezetet
Hatékonyság: még hideg vízben is tökéletes.
6/6 anonim válasza:
Lidis W5. A tűzhely tisztítására is ezt használom, annyira jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!