Mosogatószert mivel helyettesítsem?
Figyelt kérdés
Itthon vagyok.Anyum megkért,hogy csináljak egy kis rendet..összeakartam mosogatni elkezdtem,de elfogyott a mosogatószer.
Mivel lehet helyettesíteni? A boltba nem tudok lemenni,ugyanis himlős vagyok..szombat óta.:S
Légyszives segítsetek!!
köszönöm.
13/L
2011. júl. 6. 14:35
1/13 anonim válasza:
Szerintem keress más munkát, ha segíteni akarsz, porszívózás, felmosás, ablakpucolás...
A mosogatás csak egy a sorban.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Egyb.a kézmosószappan hülyeség?
2011. júl. 6. 14:47
3/13 anonim válasza:
Tusfürdővel vagy samponnal tökéletesen el lehet mosogatni, csak alaposan öblíts utána. Legjobb a wu2, szuper zsíroldó, én is azt használom, ha kifutok véletlen a mosogatószerből.
4/13 anonim válasza:
Szerintem több vele a kínlódás, mint a haszna. Meg ki tudja, milyen vegyszer van benne.
5/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!
2011. júl. 6. 15:02
6/13 anonim válasza:
A samponnak? :D Legalább olyan szépen mos, mint a mosogatószer. És tutira nincs benne olyan vegyszer, ami nagyon káros, különben már rég meghaltunk volna, a különböző anyagok számára ugyanis nyitott kapu a bőr, simán behatolnak alá hajmosás közben is.
7/13 anonim válasza:
Himlős...mindjárt a szünet elején? Mielőbbi gyógyulást,kicsi lány!
8/13 anonim válasza:
14:59-es vagyok, a mosószappanra gondoltam, csak már addigra írtál te is egy választ.
9/13 A kérdező kommentje:
15:42,köszönöm szépen!:)
És köszönöm a többi válaszolónak is a segítséget!:)
2011. júl. 6. 16:33
10/13 A kérdező kommentje:
Na felmostam,porszívóztam,törölgettem,összemosogattam,sepregettem,virágot öntöztem.:))
Ennyi szerintetek elég?:D
2011. júl. 6. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!