A síkosító szép szabályos foltokat hagyott párom vadi új pulóverén, mivel tudom kiszedni?
Már a választ megadtam hamarabb. Nem fikázni akarlak, csak tudod vannak ezen az oldalon olyan ecetfil háziasszonyok akik még nem fogták fel, hogy:
1.: az ecet étel és nem tisztítószer
2.: semmi más nem jó semmire csak az ecet - az mindenható
Utolsó: te azért elég keveset tudsz a kémiáról, ugyanis olyan kategória nincs, hogy étel, az ecet meg igen hatásos vegyszer (pontosabban sav), amit például a textilüzemekben is használnak szinrögzitésre, mésztelenitésre, a textiliák lágyitására. Az ecet az egyik legjobb vizköoldószer, ezért alkalmas tisztitásra is.
Egyébként fel kell hivnom a figyelmedet, hogy a legtöbb "tisztítószer" vagy ecetet, cagy citromsavat tartalmaz, meg még egy rakomány szintetikus illatanyagot, tehán nem sokban külöbözik az ecettöl, csak drágább meg az illatanyagok miatt ártalmas az egészségre.
Egyébként textilvegyész vagyok.
Igen, sikerült kiszedni a foltokat köszönöm a használható válaszokat :).
Háziszappannal próbáltam először, mással már nem is kellett megpróbálni. 1-2 óráig hagytam rajta, nem is fakult ki tőle.
Gratula;)
Legalább sikerült kiszedni)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!