A síkosító szép szabályos foltokat hagyott párom vadi új pulóverén, mivel tudom kiszedni?
Hogy került a pulóver elejére a sikositó?
Egyébként nem hiszem, hogy kijön.
"talán úgy került rá hogy azzal törölte le a ..."
Ha valakinek csak ennyi esze van, akkor megérdemli - nekem biztosan NEM VADIÚJ pulóver jutna eszembe, akkor már inkább alsónadrág, bugyi, törölközö, den nem felsöruha.
Nem nem azzal töröltük le. Nem akkora a folt, de úgy néz ki, mintha vizes vagy olajos lenne. Egyébként úgy került oda, hogy rádobtuk a pulcsira a kibontott óvszer csomagolását.
Valakinek valami használható ötlete esetleg?
Legalább egy szép emlék maradt. Hagyd úgy. Ahányszor ránézel eszdbe fog jutni az alkalom.
Pláne 30 év múlva...
nézd meg milyen összetevői vannak a síkosítónak és az alapján keress rá a neten, hogy mivel semlegesítheted. a vanish szappan nagyon jó, de lehet nem oldja azt az anyagot és csak szépen kifehéredik a pulcsi..
ennyi erővel egy kis ecetes vizet is rátehetsz, az nem fehérít, de a savassága miatt talán oldja. de szerintem ne próbálgass végig ezerféle dolgot, inkább nézz utána mi oldja a síkosítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!