Kukát hogy lehetne kitisztítani?
Figyelt kérdés
előző lakó odarakott az aljára valami húst és azóta minden szemétürítésnél odaragad az aljára valami a szemetemből... slag opció nincs. Nincs valami ami feloldja? Kidobni nem tudom hova az a baj mert akkor szemetelnék.2023. máj. 22. 09:53
1/7 anonim válasza:
Öntesz bele lúgot, áztatod és idönként valamivel megpiszkálod az alját - rossz söprü vagy hasonló - egy része felválik, azt kiöntöd és addig ismétled, amíg tiszta lesz. Utána hipós/domestosos mosással fertötlenítsd
2/7 anonim válasza:
nem kell slag, be kell áztatni jó mosogatószeres vízbe fel napra.
Aztán megdörzsölni, kiöblíteni, majd addig ismételni míg tiszta nem lesz
3/7 anonim válasza:
óvatosan a kukából kiöntött vízzel...igencsak fertőző..azt a csatornába kell önteni, nem a járdára, kocsiútra, udvarra, stb..
4/7 A kérdező kommentje:
na sikerült. nem sikerült a vizet kiönteni, hanem szemeteszsákba öntöttem az odaragadt szemetet a vízzel együtt és beraktam a kukába. az úgy jó? nem fog szétrobbanni vagy valami? amúgy utána kiágztattam fertőtlenítő szerrel és a maradék kevés vizet kiöntöttem, viszont volt pár kisebb szemét ami inkább ilyen sár szerű, azokat kézzel fogtam meg mert nincs nálam semmi kesztyű... de utána kiáztattam a kezem wc tisztítóban. ez így jó lesz?
2023. máj. 22. 11:15
5/7 anonim válasza:
Majd amikor öntik ki a kukások érdekes lesz!
6/7 A kérdező kommentje:
miért?
2023. máj. 22. 11:32
7/7 A kérdező kommentje:
kb 2 liter víz van benne, nem sok. bár átszúrta egy faág azóta a zsákot..
2023. máj. 22. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!