Szövet kanapét mivel tudom kitísztítani?
Figyelt kérdés
Próbáltam a Vanish-nek az erre a célra való fújós szerét, de nem igazán vált be. Plusz az egész kanapét szeretném tísztítani, az meg szerintem csak foltra lett kitalálva, mert amúgy kellene belőle vagy 3.2023. márc. 21. 09:52
1/5 anonim válasza:
Bérelj kárpittisztító gépet, megéri.
2/5 nemaRendőrség válasza:
Van a családban kárpittisztító, az jár körbe.
Nagyon megéri, rengeteg mocskot ki tud szedni kanapékból, szőnyegekből
3/5 A kérdező kommentje:
Ugyanilyet használnak az autók belső tiszításához? (csak mert akkor lehet nem is bérelném, hanem vennék egy sajátot)
2023. márc. 21. 10:52
4/5 anonim válasza:
En 2 testveremmel kozosen vettunk egy Bissell Spot Clean Pro-t par evvel ezelott, talan 100k korul volt. Kellett meg hozza egy kis literes kezi permetezo a szernek, meg egy furogepre szerelheto kefe. A csaladban ezzel szoktuk az autokat tisztitani, szekekhez is tokeletes, egy kanapet is kitisztitottunk vele, tenyleg nagyon jo.
5/5 anonim válasza:
Kárpittisztító ipari vegyszerekkel
Sok cég foglalkozik ilyennel hogy házhoz kimennek géppel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!