Melyik a legjobb illatú öblítő szerintetek?
Évekig Lenor Emerald & Ivory Flower öblítőt használtam, de sajnos most megszüntették, már csak pár webáruházban kapni, de előbb-utóbb onnan is elfogy.
Az olyan öblítőket szeretem, amiknek intenzívebb illata van, tehát:
-Coccolino Ultimate Care öblítői
-A Lenor parfümözött öblítői, illetve az Fresh air effect sorozat
-Silan Supreme sorozat
Van -e olyan itt, aki mindegyiket próbálta?
Én a Silan Supreme sorozatot próbáltam, az jó volt, de egyszer többet öntöttem a kelleténél, és a fekete ruháimat megfogta (valószínűleg ennek köszönhető), így nem merem többet használni.
Lenorból próbáltam a legtöbbet, a Fresh Air Effect a legjobb talán és a legtartósabb, legintenzívebb illatú öblítőben szerintem, ami csak létezik. Viszont annyira nem tetszik egyik illat sem a 4 közül.
Jelenleg az új Lenor Winter Care-t használom, ezt tetszik a legjobban eddig az újak közül, de szívesen kipróbálnék mást.
Az említett Coccolino öblítőket viszont sohasem próbáltam.
Persze nincs olyan, hogy "legjobb illat", mindenkinek más tetszik. Viszont amikor a Lenor Emerald & Ivory Flower -t használtam, akkor kaptam a legtöbb dicséretet, szinte nem volt olyan aki ne kérdezte volna meg, hogy milyen öblítőt használok, vagy ne mondta volna hogy milyen jó illatom van. Szerintem az egy nagyon jó illat volt. Ez egyfajta nyugtató, relaxáló illat volt - ezek az illatok tetszenek nekem, a kellemes, nyugtató, nem tolakodó illatok.
Nem tudom hogyan, de nekem szinte bármelyik öblítő tartós, pedig nagyon keveset használok.
A klasszikus illatok nekem jobban bejönnek: kék és sárga Lenor, kék Coccolino.
Köszönöm a válaszokat.
Egy kicsit félreétettetek, vagy rosszul fogalmaztam, természetesen nálam is minden öblítőnél tartós az illat, viszont úgy értettem azt hogy "intenzív", hogy a környezetem is érzi az illatot (természetesen azt sem szeretem, ha tiszta öblítő illatú vagyok), és nálam ezt csak a felsorolt termékcsaládok hozták, legjobban a Lenor.
Én pedig a Lenor előtt a Coccolino Honeysuckle & Sandalwood -t használtam, sőt volt egyszerre a kettő, és közvetlenül összehasonlítottam. A Coccolino-k közül nekem is ez a kedvencem, de egyszerűen közel sincs olyan intenzív és tartós illata, mint az általam említett kifutott Lenor-nak.
Ezt nem értem. Intenzív illatot akarsz, de nem akarod, hogy érezze a környezeted?
Használj inkább parfümöt. Sokkal elegánsabb, egyedibb, mint a Silan vagy Lenor illat. Ettől még persze lehet illata a ruhának, de szerintem egy parfüm sokkal jobb.
Úgy értem, hogy minimálisan érezze csak a környezetem, diszkréten.
A parfümöt használtam régebben, de már nem szeretem, mert az meg engem idegesít, hogy állandóan azt érzem.
"Úgy értem, hogy minimálisan érezze csak a környezetem, diszkréten."
Kiegészítés:
tehát ezt úgy érem el, hogy mondjuk a Lenor-ból nem teszek olyan sokat, csak annyit, amennyi meg van adva, vagy annál kevesebbet. Így a környezetem is érzi, de nem vagyok tiszta öblítő illatú.
Viszont az általad említettekből pedig egyátalán nem érez semmit a környezetem véleményem szerint, csak esetleg akkor ha közel hajol a ruhához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!