Melyik a legjobb, legtartósabb illatú mosószer és/vagy öblítő? Hol szerzed be?
Akkor ott a mosógéppel, a mosási szokásaiddal, vagy a száradással van a gond.
Én negyed kupak Lenort rakok egy adaghoz, illatozik minden.
nekem most nagy kiszerelésű Silan öblítő van, a sötét ruhákhoz folyékony Perwoll, a színesekhez Lenor kapszula. Tele töltöm az öblítő tartályt, mégsincs illata a ruháknak. Ellenben a mosógépen érzem a kapszula illatát napokkal a mosás után is. 30-40 fokon mosok általában, törülközőket 60 fokon. Teregetni a szobában szoktam ruhaszárítón, de ekkor se nagyon érzem az öblítő illatát. Igaz, ezért az öblítőért annyira nem kár... déli határról hozta egy rokon, valahogy nem a régi silan illat, pedig azt szerettem. De zöld lenort sem éreztem a ruhákon ezelőtt. :/
Min kellene változatnom, hogy jó legyen?
A szlovák cuccok sajnos nem a minőségről híresek :( én a Müllerben veszek német piacra szánt termékeket.
De az is “baj”, hogy a kapszulának nagyon erős illata van, nem nyomja el az öblítő.
Próbáld meg, hogy a mosógépet csak háromnegyedig rakod ruhával és csak annyi öblítőt tegyél bele, amennyi a flakonra van írva.
Illetve ha nem tudnak a ruhák szellős helyen száradni, akkor beposhadnak. Erre a megoldás egy párátlanító gép, lehetőleg olyan, aminek van szárító funkciója.
sajnos a közelben nincs Müller :/ de akkor kovetkezőre drogériában vásárolok, hátha jobb lesz a helyzet.
sokat szellőztetek a szobában ahol száradnak a ruhák, szóval nem valószínű hogy beposhadnak :)
köszi!
"Akkor ott a mosógéppel, a mosási szokásaiddal, vagy a száradással van a gond."
Vagy a szaglásával. Lehet, hogy (talán csak részben) elvitte a covid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!