Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Fürdőszoba és wc takarításhoz...

Fürdőszoba és wc takarításhoz mindenképpen kellenek az agresszív szerek (Domestos, vízkőoldók), vagy elég egy kíméletesebb termékcsalád is pl. Frosch termékek?

Figyelt kérdés
Nincs semmi fertőző betegségünk, átlagos 2 személyes háztartás vagyunk.
2023. máj. 8. 22:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a hasznos válaszokat :)

Megnéztem pár biztonsági adatlapot, tényleg szinte mindegyikben ugyanaz van, 1-5 % citromsav. A legviccesebb, hogy a Frosch málnaecetes vízkőoldóban is citromsav van, a málna ecetről egy szó sem esik.

De számomra a legbosszantóbb, hogy voltam a Müllerben ma és ott láttam egy új magyar márkájú termékcsaládot, horrorisztikusan magas áron, és gyakorlatilag pár százalék citromsav van benne meg víz. Csak azért eladják drágábban, mert öko, környezetbarát, és teljesen ugyanaz az összetétel, mint mondjuk a mellette fele annyiba kerülő Flóraszept vízkőoldónak.

Végül maradtam a Frosch termékeknél, egyedül ezek nem irritálják az orrom és a torkom takarítás közben.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek.

2023. máj. 9. 21:13
 12/12 anonim ***** válasza:
#11 Pontosan erről van szó! Te legalább utánanéztél, ez talán 100 emberből 1-nek jut eszébe. A maradék 99-nek meg eladják jó drágán ugyanazt különböző fantázianevek alatt. Nagy üzlet az biztos, a piacgazdaság, a tőke alapú rendszer így működik.
2023. máj. 9. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!